Szálljon meg a Congress & Wellness Hotel Olšanka ****-ban, ahol a prágai tartózkodás még soha nem volt kényelmesebb és fényűzőbb. Töltődjön fel a szálloda kényelmes szobáiban és a wellness részlegben, ahol lazíthat az úszómedencében, vagy kényeztetheti magát a szaunákkal is. Utalványunknak köszönhetően egy romantikus gyertyafényes vacsorát is elfogyaszthat egy üveg finom bor mellett. Nem maradhat el a finom svédasztalos reggeli sem, ahol felfrissülhet, mielőtt felfedezné Prága nevezetességeit.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Olšanka szálloda elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető Prága központja. A szálláshely számos tevékenységet kínál közvetlenül, különösen ajánlom a Wine Bar meglátogatását egy romantikus vacsorához. A wellness szerelmesei jól fogják magukat érezni a pezsgőfürdőben és a szaunákban. A szállodában kiváló ételeket és italokat fogyaszthattunk.,ülőhelyeket az étterem, a borozó és a kávézó is biztosít. A modern szobákban mindent megtaláltunk amire csak szükségünk lehetett, a kényelmes ágytól kezdve a TV-n át a tea- és kávéfőző berendezésig.”

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2022

A szálláshelyről

Élvezze Európa történelmi szívének varázslatos hangulatát a Congress & Wellness Hotel Olšanka **** szállodában. A szálloda csendes helyen, a Zizkovi TV torony (750 m), Prága modern nevezetessége alatt található. Közvetlenül a szálloda előtt található egy közlekedési megálló, ahonnan így néhány perc alatt a történelmi központban, a Vencel téren vagy a Nemzeti Múzeumban és a cseh főváros más csodáinál lehet.

A szálloda közelében található a gyönyörű kilátással rendelkező Riegrovy sady (1,2 km), Sady Svatopluka Čecha (1,2 km), Bezručovy sady (1,8 km) és Parukářka parkok (700 m), így a nagyváros nyüzsgése elől bármikor elmenekülhet a fák csendes hátterébe. A prágai Žižkov nevezetességei közé tartozik még az Öreg zsidó temető (800 m), Akropolisz-palota (700 m), Vítkv (1,2 km) Jan Žižka emlékművével és szobrával vagy a Nemzetközi telefon- és távíróközpont a Fibichova utcában (750 m).

Ha Prágába látogat, ne hagyja ki a Óvárosi teret a csillagászati órával (3,2 km), a Táncházat (3,8 km), a Vyšehradot (4,1 km) és a Prágai várat (4,6 km). De ha már jól ismeri Prága "klasszikus" látnivalóit, próbálja meg felfedezni a kevésbé ismert helyeket. Élvezheti a titokzatos okkult hangulatot a régi prágai alkimisták és mágusok múzeumában (4,9 km) vagy a történelmi Speculum Alchemiae alkimista műhelyben (3,4 km). A 700 m²-es Medúza-világ (4,6 km) a víz alatti birodalomba repíti, és isteni nyugalmat élvezhet a Grotta mesterséges barlangban (2,5 km), amelyet a milliomos Moritz Gröb építtetett a 19. század végén.

Hol fogok aludni?

A szálloda minden szobája elsőrangú, stílusos belsővel büszkélkedhet, ahol minden adott a maximális kényelemhez. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba és nagy sebességű WiFi-kapcsolat tartozik.

  • A Kétágyas szoba (21 m²) franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, íróasztallal, kis ülősarokkal, TV-vel, széffel és hajszárítóval van felszerelve.

  • A Családi szoba (39 m²) 2 különálló szobából áll, mindegyikben 2 ágy, TV, íróasztal, kis ülősarok és széf található. A fürdőszobában pedig hajszárító is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Közvetlenül a szállodában található egy nemdohányzó à la carte étterem, ahol különböző fogások széles választékából válogathat. A szálloda lobby bárjában, borozójában, illetve a sörteraszon kellemes italokat fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda kiváló sport- és wellnessrészleggel rendelkezik. A wellness részlegen kipróbálhatja az úszómedencét, ahol aqua aerobic órákon van lehetősége részt venni. Ha további sportolási lehetőségek után kutat, látogasson el a szálloda fitnesz termébe, illetve felfedezheti a tollaslabdapályát vagy játszhat asztaliteniszt is. További kényeztetésért látogasson el a szaunavilágba, ahol részt vehet egy kellemes masszázson is. A szállodában fodrászatot is talál.

Congress & Wellness Hotel Olšanka ****

Congress & Wellness Hotel Olšanka ****

Praha, Táboritská 1000/23 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Olšanka, s.r.o. Cégjegyzékszám: 26418703


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 400 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,7 km
Busz megálló
20 m
Aquapark
15 km

Utazási tippek

Prága

PrágaUtazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Prágai állatkert és botanikus kert
Prágai állatkert és botanikus kert
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Táncoló ház
Táncoló ház