Síelés Csehországban

Csehország tele van csodás síközpontokkal. Élvezze a csodás hegyi levegőt, a végtelen fehér hótakarót és a lesikás élményét szabadon!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 58 ajánlat


Tiszteletet parancsoló hegyek, szikrázó napsütés, végtelen hótakaró és friss levegő. Hát kell ennél több? Miért maradna otthon télen, ha élvezheti is a lesiklás élményét? Utazzon velünk Csehországba és fedezze fel a legjobb síközpontokat, ahol az egész család jól érezheti majd magát.

Hol vannak a legjobb sípályák Csehországban?

Ha egy igazán felejthetetlen síélményre vágyik, a cseh Óriás-Hegység a legjobb választás. Az 1603m magas Sněžka csúcs körül számos sípályán tökéletesítheti a tudását, és a sífutó léceket is érdemes bepakolnia. Emellett Harrachov és Spindleruv Mlyn csodás aquaparkjaiban is csobbanhat egyet.

Hasonlóan csodás síélményeket szerezhet a Jeseník hegységben, ahol hihetetlenül tiszta a levegő. A lesiklás után pedig megpihenhet a [Priessnitzi gyógyfürdőkben] is, és a SPA kezelésekkel is kényeztetheti magát.

A Beszkidek hegység is számos sípályával vár, amelyek a kezdőknek és a gyermekes családoknak éppúgy örömet szereznek, mint a tapasztalt síelőknek.