Szállás és látnivalók Lipno közelében

Foglaljon szállást Lipno közelében. és élvezze a legjobb programokat egész évben! A Lipno-tó csillogó felszíne, a szumavai erdők és a számtalan program lehetőség garantálják a nagyszerű üdülést. A Lipno lombkorona sétány, a bobpálya, a kerékpáros park vagy a Plechý gleccser különleges élményt biztosít minden ide utazónak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Lipno víztározó, vagy más néven Lipnoi tavak, Csehország legnagyobb mesterséges tava, amely egész évben pazar programokat kínál a turisták számára. De nemcsak a Lipnón, hanem a környékén is remek lehetőségek várják őket. Ráadásul a gyönyörű Sumava természeti kincsei is könnyen elérhetőek.

A csodálatos Lipno!

A 44 km hosszú Lipnói gát kedvelt turisztikai célpont. Nyáron nagyszerű fürdőzésben, napozásban, különböző vízi sportokban, - kenuzás, vitorlázás szörfözés, sárkányhajózás - part menti kerékpározásban (19 km-es kerékpáros és in-line útvonal) vagy romantikus sétákban lehet része az ide utazóknak. Télen pedig a környék a téli sportok paradicsomává változik, így nagy számban érkeznek ide síelők, snowboardosok, sífutók és korcsolyázók is.

Ha a családjával együtt érkezik, akkor nem érdemes kihagyni a Lipno lombkorona sétány felfedezését, illetve a helyi bobpálya vagy az Aquaworld Lipno szolgáltatásainak kipróbálását sem. Ezen kívül érdemes ellátogatni a környék lenyűgöző váráihoz és kastélyaihoz. Ezek között Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou és Rožmberk erődítményei a legnépszerűbbek?

Akár olcsó szállást keres, akár saját wellness részleggel rendelkező hotelt Lipno közelében, a Travelking ajánlatai között biztosan megtalálja meg a legjobb választást.