Üdülés a Sumava régióban

A Šumava Nemzeti Park az egyik legnépszerűbb kikapcsolódási pont Csehországban minden korosztály számára. Hogy minek köszönheti ezt? A Boubín-erdőnek, a Fekete- és Ördög-tavaknak vagy a síterepeknek? Az biztos, hogy érdemes legalább egy hétvégét a Šumavában tölteni. Kényeztesse magát egy wellness üdüléssel ebben a régióban.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Sumavát sokan elsősorban a Lipno víztározónak és a mindig bőséges hóval rendelkező síközpontoknak köszönhetően ismerik. A Csehország, Ausztria és Németország határán húzódó terület a Sumava Nemzeti Park érintetlen természetével, valamint számos csodás kastéllyal várja a látogatókat. Fedezze fel a látnivalókat, télen síeljen a helyi sípályákon, és pihenjen az Lipnói Aquaparkban - meglátja, nem is tud majd betelni a Šumavával.

Hol szálljon meg a Sumava régióban?

A régióban egyaránt talál kisebb családi vendégházakat és kényelmes hoteleket. A nyaralás közben felejtse el a főzést, a szállásán található étterem gondoskodik majd a finom ízekről, ráadásul lehetősége lesz megkóstolni a cseh specialitásokat is. Válasszon a reggelit, vagy félpanziós ellátást kínáló szálláshelyek között.

Járja be az érintetlen természetet, egy jó túra vagy családi kirándulás után pedig pihenjen a wellnessközpontban közvetlenül a szálláshelyén. A helyi szállodák és panziók gyakran rendelkeznek medencével, és élvezheti a masszázst vagy a relaxációs kezeléseket is.

Kihagyhatatlan helyek a Sumava régióban. Ha nyáron látogat a régióba, ne hagyja ki Csehország legnagyobb mesterséges tavának, a Lipno víztározónak a meglátogatását.

Télen a gazdagon hófödte dombok síelésre csábítanak. Látogasson el a népszerű Lipnói, Špičákvagy a Zadov síközpontba.