Dél-Szlovákia: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Dél-Szlovákia szó szerint egy vízi paradicsom. Számos folyó folyik itt, köztük a Duna, a Vág, a Nyitra és a Hron. Mindenekelőtt számos termálfürdő és aquapark található ezen a területen, amelyek a világ minden tájáról vonzzák a vendégeket: Velky Meder, Podhájska, Komárno, Nové Zámky és Sluneční jezera Seneč. Dél-Szlovákia gazdag történelméről például a Nyitrai várban vagy a Nové Zámky-i várban lehet meggyőződni.

Bellegszencsei TermálfürdőLegkedveltebb utazás

A fürdő 12 hektár alapterületén több termálvizes medencével találkozhat, többek között pihenő, hűsítő és gyerek medencével. Továbbá csúszdák, sportpályák és számtalan attrakció is található itt. A fürdő gyógyvizét gyakran a Holt-tenger vizéhez hasonlítják. Az egyedi összetételű termálvíz előnyös hatással van a bőr és a légutak megbetegedéseire, illetve az ízületek és a hát fájdalmaira. A fürdő területén található a 9 medencével és rengeteg vízi attrakcióval ellátott (pezsgőfürdő, vízsugarak, szökőkutak, szabadtéri és fedett medencék, gazdag wellness) Aquamarín Wellness Központ.

További információ

Bellegszencse Római fürdőLegkedveltebb utazás

A szlovák "Holt-tenger" gyógyvizét a stílusos Római fürdőben élvezheti csak igazán. Itt is termálvízzel (33 - 38 °C) és ideális kikapcsolódásra alkalmas helyekkel találkozhat, amelyek például a pihenő medence, pezsgőfürdő és a szaunák. Nem hiányozhat Kleopátra fürdője és a masszázsok sem. Élvezze a helyi gyógyvíz előnyeit, amely kiváló hatással van a légzőrendszerre, mozgásszervekre és a bőrre.

További információ

Térkép utazási tippekhez51 utazási tipp

Dél-Szlovákia: Kirándulási ötletek

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet