Akár a családdal, vagy a baráti társasággal utazik, egy tátrai kikapcsolódás mindig garantáltan jó választás lesz! A Villa Magnolia apartmanjai gyönyörű, modern berendezéssel várják. Utalványunknak köszönhetően pedig bőséges svédasztalos reggelivel indíthatják a napot. Természetesen rengeteg program is várja - meghódíthatja a Magas-Tátra csúcsait, felkeresheti a mesés vízeséseket, vagy az adrenalin szerelmesei felfedezhetik a bobpályát is. Unatkozni itt biztosan nem fog.

A szálláshelyről

A Villa Magnolia a szlovákiai Tátralomnicon található a Lomnici-csúcs lábánál a mesés Magas-Tátrában. Ez egy nagyon népszerű síközpont, de rengeteg más program várja az év bármely szakában. Akár a túrázás szerelmese, vagy csak pihenni szeretne és elbújni kicsit a városi nyüzsgés elől, a Villa Magnoliában biztosan jól fogja érezni magát.

A téli sport szerelmeseinek jóhír, hogy a legközelebbi sípálya a népszerű Tátralomnici síterep mindössze 500 méterre található. Az üdülőhely mintegy 12 km karbantartott sípályát kínál minden nehézségi szinten, beleértve Szlovákia leghosszabb sípályáját is. Ráadásul az üdülőhely egyes részei egészen májusig hófedtek, mivel a tél itt igazán hosszú. A sífutókról sem feledkeznek meg, a környéken több mint 10 km pálya várja, hogy meghódítsák.

A melegebb hónapokban érdemes felfedezni a környéket. Látogasson el a Kő-pataki-tóhoz (10,3 km), ahová felvonóval is eljuthatunk. A felvonóval tovább mehetünk a Lomnici csúcsra (9,8 km), ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a tájra. Az igazi ínyencek a Dedo kávézóban egy csésze kávét is elfogyaszthatnak. A finom ital íze ugyanis állítólag ebben a 2634 m tengerszint feletti magasságban igazán egyedülálló.

Akik a környezetet szeretnék jobban megismerni, azok ellátogathatnak a Tátrai Nemzeti Park múzeumába (850 m) vagy a Tátrai Természeti Botanikus Kertbe (1,2 km). Ha pedig aktívabb szórakozásra vágyik, látogasson el a Relax Park Jazierko sportkomplexumba (800 m), ahol kötélpark és más attrakciók várják az adrenalis szerelmeseit, vagy tegyen egy kört a Tatrabob pályáján (750 m). Zárja le a napot egy nagyszerű pihenéssel és látogasson el például az Aqua Relax Titris wellness központba (1,3 km), ahol több medence, szauna, pezsgőfürdő, valamint wellness-kezelés is várja.

Hol fogok aludni?

Szállása a tágas, modern apartmanok egyikében lesz. Minden apartman privát fürdőszobával és teljesen felszerelt konyhasarokkal (hűtőszekrény, főzőlap, mikrohullámú sütő, vízforraló, Nespresso kávéfőző) rendelkezik. Ezenkívül természetesen WiFi csatlakozás is elérhető.

Az Apartman 3+2 50 m²-es, amely egy külön hálószobából és egy konyhasarokkal ellátott nappaliból áll. A hálószobában egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy található, a nappaliban TV és egy kanapé található, amely pótágyként alkalmas akár plusz 2 fő számára. A fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval van felszerelve.

Az Apartman 4+2 65 m²-es lakóteret kínál egy kétágyas hálószobával, egy konyhasarokkal és egy nappalival, ami TV-vel, kanapéval és 2 egyszemélyes ággyal van felszerelve. A fürdőszoba itt káddal rendelkezik és természetesen van hajszárító is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot bőséges svédasztalos reggelivel, amelyet a partner Kukučka Hotel ***-ben szolgálnak fel, mintegy 85 méterre. A kínálatban megtalálja a hagyományos reggeli ételeket, mint friss kenyér, tojás, gabonapely és gyümölcs.

Aplend Vila Magnólia

Aplend Vila Magnólia

Tatranská Lomnica 103, 059 60 , Tatranská Lomnica Slovensko , Tatranská Lomnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
APLEND, s.r.o. Cégjegyzékszám: 45512558


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
16 km
Sípálya
0,2 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
Tátralomnic
Tátralomnic
Tátrai Nemzeti Park Múzeum
Tátrai Nemzeti Park Múzeum
Tarpataki vízesések
Tarpataki vízesések