Lomnici-csúcs

Magas-tátrai látogatása során mindenképpen látogassa meg a hegység második legmagasabb pontján, a Lomnici-csúcsot. A csúcs könnyen megközelíthető a Tátralomnicról, vagy a Kő-pataki-tótól induló korszerű felvonóval, így családok számára is ideális kirándulásnak ígérkezik.

Az oda-vissza út ára:

  • Tátralomnic – Kő-Pataki-tó: 22 €
  • Kő-Pataki-tó - Lomnici-csúcs: 27 €

Javasolt a felvonóra szóló jegyeket előre online megvásárolni, így biztosított a hely a felvonón és még kedvezményre is szert tehet. Még kedvezményesebb jegyeket a Gopass kedvezménykártya segítségével szerezhet be.

A túrázás szerelmesei gyalogosan is megmászhatják a hegycsúcsot, de ez csak tapasztalt idegenvezetővel és megfelelő felszereléssel lehetséges. A csúcsra 2 út vezet:

  • a Lomnici-nyeregről - a legegyszerűbb útvonal, amely kezdőknek is megfelelő. A Kő-pataki-tótól induló felvonóval juthat el a Lomnici-nyeregre, ahonnan egy 443 m szintkülönbségű sétány vezet a csúcshoz. A gyalogos út körülbelül 3 órát vesz igénybe.
  • a Jordán úton - az igényesebb útvonal a Téry menedékháztól indul, ahonnan egy láncokkal övezett sétány vezet a csúcshoz. Az útvonal csak tapasztalt turistáknak javasolt. Az út 4-5 órát vesz igénybe, amely során 1 400 méteres szintkülönbséget kell legyőzni.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Tátra, Lengyel Tátra, Magas-Tátra

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet