Látogasson el Európa egyik legszebb városába, Krakkóba és élvezze a kényelmes szállást a nemrég felújított Hotel Nobilton ***-ban. Töltődjön fel a reggelinél, és induljon el a város felfedezésére. A szálloda kitűnő belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően, a legszebb látnivalók sétatávolságra lesznek csupán.

A szálláshelyről

A Hotel Nobilton *** kényelmes és csendes szállást kínál Krakkó városának festői központjában, ami az UNESCO Világörökség része. Krakkó legfontosabb látnivalói szó szerint csak néhány lépésre vannak a szállodától. Látogassa meg a a Wawelt (1 km) a királyi várral és a Sárkánybarlanggal, a Fő teret (1 km) a városháza tornyával, vagy a Kaziměř (2 km). zsidó negyedet A környék tele van kiváló éttermekkel, kávézókkal és csokoládéboltokkal, decemberben pedig a Fő téren tartják Európa egyik legszebb karácsonyi vásárát zajlanak.

Népszerű turisztikai célpont az állatkert (7 km), a nyári hűség elöl pedig például a Bagry-tóhoz (6,7 km) vagy a homokos stranddal rendelkező Aquapark Krakowba (6,3 km) érdemes ellátogatni.

Krakkó emellett ideális kiindulópont két másik UNESCO-helyszín meglátogatásához is - feltétlenül látogasson el a Wieliczka és Bochnia sóbányáihoz (16 km) az itt tartózkodása alatt. A történelmi érdeklődésűek pedig az Auschwitzi koncentrációs táborba (70 km) is ellátogathatnak.

Hol fogok aludni?

Szállása a 21 modern, elegánsan berendezett szoba egyikében lesz, amely privát fürdőszobával (kád/zuhanyzó), hajszárítóval, TV-vel, WiFi csatlakozási lehetőséggel, íróasztallal és tea- és kávéfőzővel rendelkezik. Franciaágyas vagy 2 különágyas opció közül választhat.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme minden reggel bőséges reggelit szolgál fel felvágottak, sütemények, saláták, sajtok, meleg ételek, zöldségek, gyümölcsök stb. választékával.

Hotel Nobilton ***

Hotel Nobilton ***

Piłsudskiego 25 , Krakow
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
NOBILTON GROUP Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 525101223


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
50 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Wawel

Wawel Utazási tipp

A Wawel mészkő-kiemelkedés a Visztula bal partján helyezkedik el és Krakkó ékköveként tartják számon. Itt található a barokk stílusú elemekkel ellátott Királyi palota és a Waweli székesegyház, amely fontos kultúrális örökségnek és híres szent helynek számít Lengyelországban, illetve a krakkói városközponttal együtt szerepel az UNESCO világörökség listáján.

Krakkó
Krakkó
Krakkói állatkert
Krakkói állatkert
Krakkói élményfürdő
Krakkói élményfürdő