Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Síelés a lengyel Óriás-hegységben

A lengyelországi Óriás-hegységben tökéletes síelésben lehet része. A térség kevésbé ismert a turisták körében, de mindenképpen érdemes ide ellátogatni és nem csak télen. A lengyel Óriás-hegység remek lehetőségeket biztosít a téli sportok szerelmeseinek. A térségben kisebb síközpontok találhatóak, így a síelést felesleges sorban állás nélkül élvezheti. A helyi sípályák remekül karban vannak tartva. Következő nagy előny a síbérlet ára, amely lényegesebben alacsonyabb a környező államok síközpontjaiéval összehasonlítva. Hasonló a helyzet az éttermekkel és a panziókkal is.

A lengyel Óriás-hegység síközpontjai:

  • A Szklarska Poręba Lengyelország egyik legnagyobb síközpontja. A Szrenice csúcson összesen 6 sípálya és 20 felvonó található. A tapasztaltabb síelők értékelni fogják az 50%-os lejtésű FIS pályát is. A központ leghosszabb sípályája a Lolobrygida, a maga 4,4 km hosszával.
  • Ski & Sun Świeradów Zdrój valamivel kisebb, de annál hangulatosabb központ, amely nyolcüléses felvonója az 1 060 m tengerszint feletti magasságba juttatja el a síelőket. A kezdők számára fenntartott sífelvonó sem maradhat el. Élvezze az éjjeli síelést is, az elegendő hóról a 20 hóágyú gondoskodik.
  • A Ski Arena Szrenica tökéletes körülményeket biztosít mindenkinek, még gyerekeknek is. A központ 12 sípályával rendelkezik, amelyekről összesen 8 felvonó gondoskodik.
  • A Karpacz síközpont kisebb, de annál korszerűbb központ, amely a 2011-es évben épült. Elsősorban gyermekes családok számára ideális. A központban 3 sípályával találkozhat, amelyet hatüléses felnovó szolgál ki. A kellemes és biztonságos éjjeli síeléshez elengedhetetlen megvilágítás sem hiányozhat.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg:  Cseh Óriás-hegység, Észak-Csehország, Lengyel Óriás-hegység

Kirándulási ötletek a környéken