Boroszlo: Kirándulási tippek és érdekes helyek

WrocławLegkedveltebb utazás

Wrocław a művészet, a történelem, a parkok és a kulturális élet városa. Nem meglepő, hogy számos történelmi épületet talál itt.

Mit ne hagyjon ki ha Wrocławba látogat?

A gyönyörű "Rynek" teret, valamint a híres Wrocław-törpék felkutatását, amelyek szétszórva vannak a városban. A keresésük sok turistát beszippantott, kövesse a nyomukat egy mobilalkalmazás, vagy az információs központban megvásárolható térkép segítségével.

Mindenképpen ajánljuk a "Kolejkowo" miniatűr park meglátogatását is. Ezen az Alsó-Sziléziát ábrázoló hatalmas maketten megismerheti a legfontosabb épületeket a régióban. A Hydropolis tudományos központ is fantasztikus élményeket tartogat. Ha szereti a történelmet, látogasson el a Nemzeti Múzeumba vagy a Wrocławi Egyetemre, mely a nagyközönség számára is nyitva áll, és garantáljuk, hogy a barokk előadóterme életreszóló élményt tartogat.

További információ

Wrocław állatkert és AfrikáriumLegkedveltebb utazás

Lengyelország legrégebbi és leghíresebb állatkertje csodálatos kiállításokkal, pavilonokkal és számos állatfajjal rendelkező Wrocław állatkert. A legkisebbektől a legnagyobbakig minden látogatót lenyűgöznek az állatok és az építészeti megoldások. az állatkert büszkélkedhet egy Afrikáriummal is - amely egy víz alatti világgal, melyen keresztül sétálva, a feje felett a lenyűgöző tengeri növény- és állatvilágot figyelheti meg. Ha azonban ünnepnapon vagy hétvégén látogat ide, számíts arra, hogy hatalmas tömeget mozgat meg az állatkert.

További információ

Térkép utazási tippekhez11 utazási tipp

Boroszlo: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet