Szállás és látnivalók Korcula szigetén

Horvátország a legjobb nyári vakációk helyszíne! Élvezze a hosszú kavicsos és homokos strandokat az azúrkék Adriai-tengeren, az ország egyik legszebb szigetén. A Korculán való tartózkodás számos csodálatos élményt nyújt. Foglaljon szállást Ön is, hogy ne maradjon le róluk!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Korcula szigete az egyik legnépszerűbb horvátországi üdülőhely. A turisták nem véletlenül özönlenek ide akár a világ túlsó feléről is, hogy élvezzék az egyedülálló nyaralást a történelmi és természeti szépségek közelében. Foglaljon szállást Ön is, hogy a frissítő habokban csobbanhasson, a homokos tengerparton napozhasson és hogy megkóstolhassa a horvát konyha legjavát!

Korcula szigete – tengerparti paradicsom homokos strandokkal

Korcula nem véletlenül nyerte el kiváltságos helyét a horvát szigetek között. Az Adria hatodik legnagyobb szigete a legszebb homokos strandok, a kellemes éghajlat és a luxushotelek kombinációját kínálja. Mártózzon meg a türkizkék öblökben, tegyen egy bájos sétát az évszázados múlttal rendelkező olajfák mellett, és fedezze fel a történelmi városok legszebb látnivalóit. Mindezt gyönyörű fenyőfa erdők rejtik, amelyek Korculát az egyik legzöldebb horvát szigetté teszik.

Mi az amit semmiképp se hagyjon ki Korculán való tartózkodása során? Feltétlenül látogasson el a Korcula városába is, amely elvarázsolja a turistákat kusza, halszálka alakú utca hálózatával. Bolyongása során ősi falakkal és nyolc, jól megőrzött toronnyal is találkozhat, amelyek egykori erődítményként szolgáltak. Ha a borok szerelmese, ne hagyja ki Lumbarda tengerparti üdülőhelyét, ahol a virágzó szőlőültetvények biztosítják a helyi élet alapjait.

Korcula déli partján a homokos strandokon pihenhetnek a nyaralók, míg az északi oldalon a kavicsos partok dominálnak. A régió egyik legszebb strandja a Korcula melletti Pupnatska strand. Lumbarda közelében pedig a Vela Pržina és Bilin Žal strandok a legnépszerűbbek.