A Hotel Redyk Ski&Relax *** gyönyörű hegyi kilátást és kényelmes szállást kínál a természet lágy ölén, csodás termálfürdők közelében. A szálloda wellness részlegében szauna és saját pezsgőfürdő is várja a vendégeket, akik kedvezményesen vehetik igénybe a SPA és a kerékpárkölcsönzés szolgáltatásait. A gyermekeket pedig felhőtlen szórakozás várja a festői hegyvidéki környezetében épült kültéri játszótéren.

A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.” Teljes értékelés

Tomáš Polman - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2022

A szálláshelyről

A Redyk Ski&Relax *** szálloda Lengyelország legmagasabb pontján található városában, Ząb városában épült. Elhelyezkedésének köszönhetően lélegzetelállító kilátást biztosít a környező havas tájra. A közelben fekszik Zakopané (5 km) városa, amelyet téli fővárosnak is neveznek és ahol a legismertebb lengyel síközponttal, a gyönyörű Krupówki sétánnyal, a világhírű Pod Gubałówką vásárral és számtalan történelmi épülettel találkozhat. A téli sportok szerelmesei a legközelebbi sífelvonót mindössze 2 km-re találják. Fedezze fel a Magas-Tátrát is, ahol megmászhatja Szlovákia legmagasabb csúcsát, a Gerlachfalvi-csúcsot (40 km), vagy a kicsivel alacsonyabb Lomnici-csúcsot. Ząb városa kiváló kiindulópontként szolgál gyalogos túrázáshoz és kerékpártúrákhoz. A közeli Podhale térségben pedig számtalan turisztikai érdekességgel, sípályával, kerékpárúttal és termálmedencével találkozhat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes és elegáns kétágyas, erkéllyel, fabútorral, kényelmes ággyal, légkondicionálóval, LCD televízióval, WiFi kapcsolattal, minibárral, széffel, tea és kávé elkészítéséhez szükséges eszközökkel, illetve zuhanykabinnal felszerelt privát fürdőszobával rendelkező szobában lesz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Restaurant Redyk kellemes hangulatáról az elegáns beltér és az ablakokból nyíló lélegzetelállító kilátás gondoskodik. Reggelente a bőséges büféreggeli gondoskodik a nap kellemes indulásáról. Esténként a menüválasztásos háromfogásos vacsora kerül tálalásra. További felfrissülését alkoholmentes italok és könnyű frissítők formájában a szálloda lobby bárja biztosítja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Szeretne megfeledkezni a mindennapok gondjairól? Ebben az esetben a Hotel Redyk Ski&Relax *** kiváló választás. A SPA zóna kellemes beltérrel, minőségi felszereléssel és kedves személyzettel várja látogatását. Tökéletes kikapcsolódásáról a pezsgőfürdő, finn és az infraszauna gondoskodnak. További kényeztetését a masszázsok és kozmetikai kezelések szolgálják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a nagy kinti játszótéren élhetik ki magukat, ahol végtelen szórakozás várja őket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda a hagyományos építészet és a modern szolgáltatások tökéletes ötvözetét képviseli. Ennek köszönhetően a szálloda már több kitüntetést is kiérdemelt, mint például a TripAdvisor Travellers' Choice 2016 díját, vagy a Hotels.com aranyérméjét.

Redyk Ski&Relax ***

Redyk Ski&Relax ***

ul. Potoczki 20 , Ząb
Lengyelország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,3 km
Aquapark
10 km
Sípálya
2 km
Sífutás
0,6 km

Utazási tippek

Termy Gorący Potok termálfürdő komplexum

Termy Gorący Potok termálfürdő komplexumUtazási tipp

A termálfürdő 20 km-re található a közismert Zakopane üdülőhelytől és összesen 22, 34 - 40 °C hőmérsékletű termálmedencével rendelkezik, amelyek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak az egész család számára. Gyermeki a csúszdákon élhetik ki magukat, míg Ön a peszgőfürdőben és a masszázsok közben kapcsolódhat ki. Amennyiben szeretné az összes attrakciót kipróbálni, úgy javasoljuk az egész napos látogatást. A termálfürdőhöz stílusos étterem és bisztró is tartozik.

Zakopane
Zakopane
Gubałówka csúcs
Gubałówka csúcs
Giewont csúcs
Giewont csúcs