Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Lengyel-Tátrában lévő Hotel Redyk Ski&Relax *** szállodáról

Utazzunk Tomassal, a Travelking csapatának egyik tagjával a Lengyel-Tátrában található Hotel Redyk Ski&Relax ***-hoz. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról!
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Lengyel-Tátrában lévő Hotel Redyk Ski&Relax *** szállodáról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.10.07. - 2022.10.09.
  • Hol szálltál meg?: Hotel Redyk Ski&Relax ***
  • Hol található a szállás?: Lengyel-Tátra
  • Kivel utaztál?: A családommal
  • Milyen volt az ellátás?: Félpanziós ellátásban volt részünk
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

Az otthonunkból, Poprádból indultunk el Lengyelországba és az út a Hotel Redyk Ski&Relax *** szállodába körülbelül 1 óra 15 percet vett igénybe. Az útvonal a festői szlovák Zár (Zdiar) falun, valamint Tátralomnic (Tatranská Lomnica) és Barlangligeten (Tatranská Kotlina) településeken keresztül vezetett. Nekem ez a lengyelországi útvonal az egyik a személyes kedvencem, mert csodás panorámában gyönyörködhetünk az autóból a Bélai-Tátra (Belianske Tátra) lenyűgöző csúcsaira. Ősszel különösen szép a kilátás, hiszen tiszta időben messzire el lehet látni, és a fák levelei pedig kicsit megszínesednek már. Persze télen is csodálatos, a fehér hótakaró által borított fenséges hegyvonulatok látványa.

Milyen volt a parkolás?

Utalványunknak köszönhetően ingyenes volt a parkolást. Kicsit aggódtam, mert már este volt mire a hotelhez megérkeztünk és attól tartottam, hogy a szálloda parkolója már tele lesz, de szerencsére még sikerült találnunk egy helyet, így egyáltalán nem volt probléma. Egyébként szerintem nem szükséges előre foglalni parkolóhelyet, mert mindig akad, de ha biztosra szeretne menni, van rá lehetőség a recepción.

Hol szálltatok meg?

Egy családi szobát kaptunk, melyből csodálatos a hegyre néző kilátásban gyönyörködhettünk. Ebben a tekintetben ez a szálloda tökéletes választás, hiszen a Hotel Redyk Ski&Relax *** minden szobájából lélegzetelállító kilátásban lehet része. A szobánk egy nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobából állt. A nappalinak és a hálószobának külön erkélye volt és mind kettőben volt külön LCD TV is. A hálószobában egy nagy franciaágy és két egyszemélyes ágy volt. Ha a nappaliban lévő kanapéágyat is beleszámítjuk, akkor így a szobába akár öt fő is kényelmesen elfér. A fürdőszobában egy kényelmes zuhanyzó, WC és mosdó kapott helyet. A szoba legnagyobb értéke a gyönyörű kilátás. Szerintem jó idő esetén érdemes korán reggel felkelni és gyönyörködni a napfelkeltében a Tátra csúcsai felett.

A szálloda Lengyelország legmagasabb pontján fekvő Ząb településen található, ezért tiszta esetén egészen messzire ellátni, illetve tökéletes kiindulópont lehet a természetjáráshoz és a hegyi túrázáshoz is. A szálláshely vonzerejéhez a sífelvonó is hozzájárul, amely a szállodától csak néhány méterre indul a hoteltől. Ráadásul a hoteltől csak egy rövid autóútra (11 km) található a lengyel Zakopane városa, amely adventi időszakban csodálatos, de a sípályája és a Gubałówka csúcsra vezető felvonója miatt kedvelt célpont egész évben.

Milyen szolgáltatások vannak a gyerekeknek?

Nagyon elégedettek voltunk a szálloda a gyerekeknek nyújtott szolgáltatásaival. Rögtön a bejelentkezés után észrevettük, hogy egy kiságyat is elhelyeztek a szobában. A gyerekek a felnőtteknek készített ételek közül választhatnak, de számukra akár magasított etetőszék kérésére is van lehetőség. A hotelben található gyereksarokban is számtalan örömteli perccel gazdagodhatnak a kis csirkefogók, hiszen rengeteg játék és mesekönyv várja őket. Ezen kívül a szálloda épület körül gyakran feltűnnek a békésen legelésző tehenek is, amelyek látványa elvarázsolja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Mesélj az ellátásról!

Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban volt részünk a szálloda éttermében. Bár az első napon vacsora után érkeztünk, nem maradtunk éhesek, mert a büfé még nyitva volt, így lehetőségünk volt egy kellemes vacsora elfogyasztására. Különösen elégedett voltam a reggelivel, amelynek kínálata egy pár regionális ételt is felsorakoztatott. A menü a hagyományos sajtszálak illetve az édes és sós péksütemények választékát tartalmazta. Meg kell dicsérnem a konyhát, mivel nagyon megvoltunk vele elégedve. Az étterem egész nap nyitva van így a reggeli és a vacsora mellett akár egy ebédet is fogyaszthat itt, illetve a bárban elkészítik kedvenc italát, vagy egy finom kávé mellett is élvezheti a csodás kilátást. A vacsora mellé ajánlom, hogy próbálják ki a régió valamelyik kellemes borát. De nem csak mi voltunk nagyon megelégedve a kiszolgálással és az ételekkel, hiszen a hotel étterme számos regionális díjat tudhat magáénak.

Személyesen ellenőrizve: Hotel Redyk Ski&Relax ***, Lengyelország

Hogyan ettünk a környéken?

A fent említett reggeli és vacsora mellett ebédeltünk is a szállodában. Én makarónit rendeltem csirkével és spenótos mártással. A finom ízeket, az étteremből nyíló csodás kilátás fokozta csak. A szállodán kívül azonban ajánlom, hogy látogasson el Zakopane központjába, ahol számos csodás étterem közül választhat. Megemlítem például a Sphinx steakhouse-t ahol akár hagyományos lengyel ételeket is rendelhet, de a főutca bármelyik éttermét jó szívvel ajánlom, nem fog csalódni. Érdemes a helyi pisztrángot is kipróbálni, vagy egy kávét elfogyasztani egy gofri társaságában. Télen a grillezett sajtot sem szabad kihagyni áfonyamártással, vagy a híres Wawel csokoládé márkaboltjának forrócsokiját.

Milyen wellness lehetőségek voltak adottak a szállodában?

Teljes feltöltődésben lehet része a szálloda csodás wellness részlegében, ahol pezsgőfürdővel, finn szaunával és infraszaunával várják a pihenni vágyókat. Nagyon tetszett, hogy teljes magányban tudtunk pihenni, mivel a wellness részlegben rajtunk kívül nem volt senki más. Foglalás csak az esti fürdőzéshez szükséges, napközben gyakran üres a wellness részleg. A pezsgőfürdő volt a kedvencünk, hiszen a meleg habokban ülve gyönyörködhettünk a helyekre nyíló kilátásban.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?


Röviden hogyan foglalnád össze a Hotel Redyk Ski&Relax ***-ban szerzett élményeket?

”A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk."


👍 A(z) Hotel Redyk Ski&Relax *** szálláshelyét Tomas, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 23. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet