Legyen egy kellemes pihenésben része a Limbový dvor Panzióban, amely vendégeinktől tökéletes, azaz 5/5 értékelést kapott. A vendégház csendes helyen található, gyönyörű kilátással a Magas-Tátrára. Az ár tartalmazza a svédasztalos reggelit vagy félpanziós ellátást (csomagtípus szerint), korlátlan kávé és tea fogyasztását, egy üveg bort és kedvezményt a Tricklandia, vagyis az optikai illúziók házának belépőjéből. A családosok örömére a gyermekek 5 éves korig ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A szálláshelyről

A családias Limbový dvor Panzió elhelyezkedése túlzás nélkül mondhatjuk, hogy pompás. Vrbov (Ménhárd) kis falujában épült, lélegzetelállító kilátással a Tátrára. A népszerű Thermal Park Vrbov közvetlenül a Vrbov tó mellett található, kevesebb mint 4 perc autóútra a vendégháztól. Nemcsak a környéken, hanem a közeli Szlovák Paradicsom Nemzeti Parkban (30 km) is találhat csodálatos kirándulóhelyeket. Látogasson el a Važecká barlangba (42 km), a Dobšinská jégbarlangba (43 km), a Csorba-Tóhoz (44 km) vagy a Pieninek Nemzeti Parkba (45 km). Ha a történelem és a különleges városok vonzzák inkább, fedezze fel a 7,2 km-re fekvő Késmárk városát híres várával. Ha a vízi élményeket szeretné méginkább kihasználni, akkor a 15 km-re fekvő Aquacity Poprad lesz a tökéletes választás. Télen ne hagyja ki a síelést a Sípark Tatranská Lomnica-ban (18,2 km).

Hol fogok aludni?

A panzió modern, egyben mégis otthonos szobákat kínál síkképernyős műholdas TV-vel, WiFi kapcsolattal, rádióval, íróasztallal és székkel. A szobákhoz saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A panzió összkapacitása 22 fő, így ideális szállás a csendre és nyugalomra vágyóknak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napjait egy kellemes svédasztalos reggelivel, esténként pedig zárja azt egy finom vacsorával. Ha napközben szeretne főzni, erre a vendégeknek fenntartott konyhában van lehetősége.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A panzió családiassága a gyermekeknek szóló lehetőségekben is megmutatkozik, hiszen mászókák, csúszda, hinta és egy kis körhinta is a rendelkezésükre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A közösségi helyiségben kandalló, bár, TV és társasjátékok találhatóak. Nyáron érdemes kihasználni a kültéri terasz adta grillezési lehetőséget.

Limbový dvor

Limbový dvor

Vrbov 153 , Vrbov
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Ing. Jozef Kušmirek ml. Cégjegyzékszám: 46879323


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
1,2 km
Sípálya
18 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-Tátra Utazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
TrickLandia
TrickLandia
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút