Nyaralás Pag szigetén

Csak Pag szigetén láthatja a Hold másik oldalát, és rögtön utána ihat egy finom italt a híres Zrće strandon. Látogasson el a tengerparti bulizás, a hosszú strandok és történelmi látnivalók központjába. Válassza a Pag szigeti szállásaink egyikét és élvezze az azúrkék tenger lágy hullámait.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 10 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Homokos strandok, tiszta azúrkék tenger és gazdag történelem. Nem csoda, hogy a napfényes Pag sziget Horvátország egyik legnépszerűbb úti célja. Ez a csodás sziget varázslatos természettel, romantikus épületekkel és gazdag történelmi emlékekkel várja a látogatókat. a fiatalok körében is népszerű, hiszen a tipikus tengerparti hangulatot fokozza a kivételesen gazdag éjszakai élet is.

Pag szigete - a strandok és bulizás központja

Pag szigete ideális célpont egy gondtalan nyári nyaraláshoz. A Kvarner-öböl és Észak-Dalmácia határán található szigetet egy híd köti a szárazföldhöz.

Tengerpartjain egyaránt talál homokos és kavicsos tengerpartokat, de ami közös, az a csodásan tiszta tenger. a fiatalok körében a sziget legnépszerűbb strandja a Zrće Beach, amely éjszaka a nyüzsgő éjszakai élet központjává válik. Emellett népszerű strandok még aa Caska vagy a Cista plázs is. Emellett persze, a csendre és nyugalomra vágyók számos eldugottabb lagúnában élvezhetik a tenger megnyugtató hullámzását.

Pagon a fürdőzés és a napozás mellett egyedülálló lehetősége lesz arra is, hogy felfedezze a lenyűgöző víz alatti világot egy snorkel segítségével. Emellett részt vehet egy izgalmas hajókiránduláson, vagy megkóstolhatja az ikonikus Paž sajtot, amely számos nemzetközi díjat nyert.

Az aktív látogatók számos túraútvonalon fedezhetik fel a sziget természeti látnivalóit. A Hold másik oldala elnevezésű tanösvény egy különleges, szinte nem evilági sziklás tájon vezet keresztül. A sziget legmagasabb csúcsára, a Szt. Vidre is felmerészkedhet, amely 349 méterrel emelkedik a tengerszint fölé. A Lun falu közelében található öreg olajfa liget is megér egy látogatást.

A szigeten a történelmi és kulturális látnivalókban is gyönyörködhet, központjában a festői Pag városában többek között csodás templomok várják a látogatókat.