Legyen részese egy felejthetetlen luxus pihenésben közvetlenül a Balaton partján! A Hotel Helikon **** szálloda gyönyörű, stílusosan berendezett, lenyűgöző kilátással rendelkező szobákkal, finom, regionális termékekből készült félpanziós ellátással és egy háromszintes, luxus wellness-részleggel várja. A legkisebbek számára változatos animációs programok, játszóterek és játékszobák állnak rendelkezésre.

A szálláshelyről

A Hotel Helikon *** a Balaton fővárosaként ismert Keszthely városában található. A város gyöngyszeme a neorokokó Helikon Kastélykomplexum gyönyörű angolparkkal (1,7 km), így a szálloda sem véletlenül kapta ezt a nevet.

Keszthelyt a múzeumok városának is szokták hívni, így számos múzeumot fedezhet fel, mint például a Cadillac Múzeum (1,2 km), vagy a Balatoni Múzeum (1,2 km). Élje át a mediterrán üdülőhelyek hangulatát a Balaton partján lévő városi strandon (450 m), amely körül egy gyönyörű sétány is húzódik. A környéket számos túraútvonal is átszövi, melyeken túrázva vagy kerékpárral is fel lehet fedezni.

Látogasson el a közeli Hévízre (7,6 km), amelyet a névadó termál tó ural, amely állítólag a legnagyobb ilyen jellegű tó a világon. A gyönyörű termálfürdőt közvetlenül a tóra építették, amely egyedülálló élményt nyújt. A természeti szépségeket felfedezőket a Kis-Balaton Tájvédelmi Körzet (26,1 km) vagy a Tihanyi-félsziget (59,7 km) várja.

Hol fogok aludni?

Bármelyik szobakategóriát is választja, számíthat a stílusos, hangulatos belső térre, légkondicionálóra, privát fürdőszobára hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal és luxus Molton Brown kozmetikumokkal, Smart TV-vel, széffel és minibárral.

A Standard szobák kb. 20 m²-esek, amelyek saját erkéllyel vagy franciaablakkal rendelkeznek, ahonnan mesés kilátás nyílik a Balatonra. A szobában 2 ágy (90x200 cm) található, melyeket egy franciaággyá egyesítve talál. A Standard változatban pótágyazás nem lehetséges. A fürdőszobában zuhanyzó található.

A Superior szobák 22-25 m²-esek, mindegyikhez saját erkély tartozik, kültéri ülőhellyel és részleges vagy teljes kilátással a tóra. A franciaágy mellett egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A fürdőszoba zuhanyzóval van felszerelve.

A Deluxe szobák kb. 30 m² alapterületűek, amelyek részben vagy teljesen a Balatonra néznek. A legtöbb szobához 1 nagy vagy 2 kisebb erkély tartozik. A franciaágyon kívül egy díványágy is található, amely pótágyként használható (140x197 cm). Ez a szobatípus zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

A Junior lakosztályok 40 m²-esek, és kivétel nélkül rendelkeznek egy erkéllyel, ahonnan panorámás kilátás nyílik a tóra. Ezt még a tágas káddal felszerelt fürdőszobából is élvezheti. Egy franciaágy és egy kanapéágy található, és ez a szobatípus kávéfőzővel is rendelkezik.

Az apartmanok mérete 35 és 45 m² között változhat, de a kisebbek cserébe nagyobb erkélyt kínálnak. Minden apartmanból panorámás kilátás nyílik a Balatonra. Külön franciaágyas hálószoba, valamint kanapéval felszerelt nappali (pótágyként is használható) és kávéfőző van felszerelve. A fürdőszobában zuhanyzó található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai élményekről gondoskodnak, hiszen közvetlenül az épületben egy kiváló étterem, egy Lobby Bár és egy Spa Bár is található.

Az étteremben magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel, köztük olyan helyi különlegességet, mint a dödölle. Minden étel a legfrissebb, többnyire helyi beszállítóktól származó alapanyagokból készül. Az ételintoleranciával rendelkező vendégekre is gondoltak, nekik vega és vegetáriánus ételek, illetve glutén- és laktózmentes ételek is rendelkezésre állnak.

Látogasson el a hangulatos Lobby Bárba, ahol egy kellemes beszélgetés közben rendelhet egy csésze finom kávét, egy pohár bort, vagy kedvenc koktélját is elkészítik Önnek. Vagy fedezze fel a szálloda wellness-részlegében található Spa bárt. És fogyasszon el egy könnyű harapnivalót vagy egy frissítő italt, pihenés közben a gyönyörű kilátással rendelkező, napos külső teraszon.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda méltán büszke a wellness-részlegére - sehol máshol nem talál ilyen háromszintes relaxációs paradicsomot. Töltődjenek fel a úszómedencében, a gyermekmedencében, a fedett és szabadtéri pezsgőfürdőben és a szaunavilágban. A Spa-részlegen további kényeztetések várják, ahol a masszázst vagy egy relaxációs kezelést is kipróbálhat. Ha aktívan szeretné kezdeni a napot, akkor látogasson el a fitness terembe, ahol kardiógépek, súlyzók és egyéb berendezések állnak rendelkezésre.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekekkel érkező vendégekre is gondolt a szálloda, nekik például kiságyat, fürdőkádat, bilit, WC-ülőkét és fürdőszobai széket kínálnak. A legkisebbeket fedett és szabadtéri pancsolómedence, kültéri játszótér, beltéri játékszoba, Xbox-szal ellátott pihenőszoba és változatos animációs programok szórakoztatják.


SZ210290

Hotel Helikon ****

Hotel Helikon ****

Mikus Gyula sétány 5. , Keszthely
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Helikon Kft. Cégjegyzékszám: 20-09-077948


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
12 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tótól
0,5 km
Busz megálló
0,5 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Keszthely
Keszthely
Hévízi Tófürdő
Hévízi Tófürdő
Keszthelyi fürdőház
Keszthelyi fürdőház