Pihenjen velünk a személyesen ellenőrzött Strachan Wellness Panzió ***, amely sorozatban már az ötödik éven nyerte el Szlovákia legjobb panziójának díját. Éljen át egy luxus üdülést, relaxáljon a pezsgőfürdővel, illetve szaunákkal ellátott wellness központban és kóstolja meg a helyi specialitásokat. Akár a szobából is gyönyörködhet a lélegzetelállító kilátásban, a gyerekek pedig élményeket gyűjthetnek a játszósarokban és a kinti játszótéren is. Ezenkívül az utalvány belépőjegyet tartalmaz a Strachankovo Családi Parkba és 30%-os kedvezményt a parkhoz közeli szálloda csodálatos wellness részlegébe való belépésre.

A Travelking által ellenőrizve

“A pihenésünk a Strachan Wellness Panzióban *** egyszerűen nagyszerű volt. Nagyon élveztük a stílusos, hegyekre néző fából készült szobát, a finom szlovák konyhát, valamint a pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt wellness-részleget. Személy szerint nagyon élveztem a vaníliás masszázst és a helyi kabalát és háziállatot, egy berni pásztorkutyát is, aki időnként vacsoránál üdvözölt minket. A kirándulások közül a Poliankovo digitális galériát és a Csorbató környéki sétát ajánlom!” Teljes értékelés

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-4 2023

A szálláshelyről

A Strachan Wellness Panzió *** a festői hegyi faluban, Zdiarban található, a Bélai-Tátra (vagy más néven Bélai-havasok) szívében. A csodálatos természeti környezet számos kirándulási és sportolási lehetőséget kínál.

Az egész családnak szórakozást biztosít a szálloda melletti minigolf pálya, vagy a Strachankovo Családi Park (0,8 km). A Bachledka Lombkorona Ösvény (7 km) tetejéről a Tátra fenséges csúcsaiban gyönyörködhet. A közeli Zsári ház (2 km) érdekes információkat nyújt a Bélai-Tátra vidékének történetéről és természeti adottságairól. Meghódíthatja a környező hegyeket is, például a Javorinka (4 km) vagy a Mogunka (6 km) csúcsokat. Érdemes emellett megnézni a Hohenlohe kastélyt (8 km), a Szent Anna fatemplomot (8 km) vagy Késmárk várát (25 km).

A téli sportok szerelmesei a Zdiar - Strachan sípálya közelségének örülhetnek, melynek felvonója közvetlenül a vendégház előtt indul, így csak fel kell húzni a síléceket, és máris indulhat a síelés. További remek sípályák a közelben a Ski Monkova dolina (1,5 km) és Bachledka & Sun (6 km) síterepek. Az igazi fanatikusoknak a téli sportokat bemutató Símúzeum (15 km) meglátogatása is páratlan élményt jelenthet.

Hol fogok aludni?

Szállása egy autentikus hangulatot idéző hegyi stílusú kétágyas szobában lesz, ahonnan csodás kilátás nyílik a Tátrára. A szobákban elérhető a WiFi csatlakozás és TV, és természetesen egy saját fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió nyári teraszos éttermében minden reggel bőséges svédasztalos reggelit fogyaszthat. A friss péksütemények mellett felvágottak, sajtok, gyümölcsök és zöldségek, különféle pástétomok, lekvárok, joghurtok és gabonapelyhek várják a vendégeket. Napközben az étterem étlapjáról választható finomságokkal csillapíthatja étvágyát. A vacsorát is svédasztalos formában fogyaszthatja el, amely során a hagyományos szlovák és nemzetközi konyha fogásai közül választhat. A diétás étrendet követők számára salátabár, valamint vegetáriánus, vegán és gluténmentes fogások is elérhetőek. A vacsorához szívesen ajánlanak kísérő bort. Alacsony foglaltság esetén a vacsorát pincérek szolgálják fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy hosszú nap után a pezsgőfürdőben, szaunákban (finn és infraszauna, gőzkamra) és a relaxációs szobában pihenheti ki fáradalmait, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Bélai-havasok csúcsaira. Emellett egy frissítő masszázzsal is segíthet a teljes ellazulásban.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a játékokkal teli játszósarokban és a játszótéren szerezhetnek felejthetetlen élményeket.

Wellness Penzión *** Strachan

Wellness Penzión *** Strachan

Ždiar 530 , Ždiar
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
SKZ group, s.r.o Cégjegyzékszám: 47591323


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,8 km
Sípálya
100 m
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Bachledka lombkorona ösvény

Bachledka lombkorona ösvény Utazási tipp

A Bachledka lombkorona ösvény a Pieninek Nemzeti Park szívében épült. A korlátlanul megközelíthető ösvény hossza meghaladja a 600 métert és a helyi káprázatos természeti kincseket hivatott bemutatni. A lombkorona ösvény az egész évben nyitva tart, a felnőtt belépő ára 8 € és kommentált körbevezetésre is van lehetőség.

További információ
Bélai barlang
Bélai barlang
Csorba-tó
Csorba-tó
Lomnici-csúcs
Lomnici-csúcs