Legyen része egy kellemes pihenésben az Alacsony-Tátrában, a Szentmáriai-víztározó közelében. A Troika Panzió ideális szállás az aktív kikapcsolódás, tehát a túrázás vagy a kerékpározás szerelmeseinek. Utalványunk az üdvözlő boron, reggelin és szaunabelépőn túl Liptó Régió Kártyát is tartalmaz, amellyel számtalan kedvezményben lehet része. Gyermekeinek kölcsönözhet társasjátékokat vagy válthat pár óra játékot egy Play Station 2 konzolon.

A szálláshelyről

A Troika Panzió az Alacsony-Tátra egy nagyon csendes részén található, barátságos személyzettel. A szálláshely mindössze egy rövid sétára fekszik a helyi lejtőktől és néhány méterre a gyönyörű Demänovská völgy bejáratától. A síbusz megállója is mindössze 300 m-re található. A Szentmáriai-víztározó és az Aquapark Tatralandia is elérhető közelségben lesz Öntől, mindkettő mindössze 11 km-re fekszik a vendégháztól.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák hangulatosan berendezettek, fából készült bútorokkal, műholdas TV-vel, privát fürdőszobával, zuhanyzóval és WC-vel rendelkeznek. Lehetőség van 1-2 pótágy elhelyezésére a szobában, így ez a szoba akár 4 fő részére is alkalmas lehet.

Az apartmanok akár 6 fő elhelyezésére is alkalmasak 3 fix ágyon és 3 pótágyon, így nem kell aggódnia a helyhiány miatt még nagyobb létszám esetén sem. A felszereltséghez műholdas TV és privát fürdőszoba tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel svédasztalos reggelivel indíthatja a napot, ahol sonkák, kolbászok, sajtok, kenhető ételek, zöldségek és gyümölcsök, valamint édes müzli választéka várja. Látogassa meg a panzió bárját is, ahol hideg és meleg italok, koktélok vagy bárételek széles kínálatából választhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió újdonsága a finn szauna, mely után télen akár a hóban is hűsölhet egyet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Látogasson el a közösségi térbe is, ahol társasjátékot, dartsot és audio/video készletet, DVD lejátszót, kivetítőt, vetítővászont is talál. Kellemes időben pedig sütögethet a grill teraszon.

Penzión Troika

Penzión Troika

Pavčina Lehota 5 , Pavčina Lehota
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
World travel sk s.r.o. Cégjegyzékszám: 52160696


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
8 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
10 km
Busz megálló
1,2 km
Aquapark
12 km
Sípálya
1,3 km
Sífutás
9 km

Utazási tippek

Alacsony-Tátra

Alacsony-Tátra Utazási tipp

Az Alacsony-Tátra kiváló választás a túrázás, síelés és fürdőzés szerelmeseinek. A nemzeti park központját a Déményfalvi-völgy képezi. A Tátrában kiváló lehetőség kinálkozik túrázásra, elegendő csak kiválasztani a megfelelő túraösvényt, vagy kerékpárutat. A legismertebb turista célok közé tartozik a Szentmáriai-víztározó, a Jánská Dolina, a turisták körében nagy hírnévnek örvendő hegycsúcs, a Chopok, vagy a legmagasabb csúcs, a Gyömbér. A Gyömbér megmászása nagyobb fizikai felkészültséget igényel. A Chopok - Ördöglakodalma-hágó szakasz is remek túrázási lehetőséget kínál, mely közben lélegzetelállító kilátás nyílik a környező völgyekre.

További információ
Paucsinalehota
Paucsinalehota
Žiarce bobpálya
Žiarce bobpálya
Tatralandia Aquapark
Tatralandia Aquapark