Ha szeretne elvonulni a hétköznapi nyüzsgés elől, vagy akár az aktív pihenést részesíti előnyben, látogasson el Bükfürdő festői fürdővárosába és szálljon meg az Apartman Hotel Bükfürdő *** szállodában. Utalványunknak köszönhetően kényelmes, erkélyes apartman, ízletes reggeli és ami a legfontosabb, napijegy várja a híres Bükfürdő Termál és Gyógyfürdőben. Fedezze fel a környék érdekes kirándulóhelyeit, amihez kerékpárokat is kölcsönözhet, közvetlenül a szállodában.

A szálláshelyről

Az Apartman Hotel Bükfürdő *** szálloda egy 4 épületből álló szállodakomplexum, amely Bükfürdő zöldövezetében található, mindössze 5 (A és B épület) és 10 (C és D épület) perc sétára a több mint 50 éves múltra visszatekintő, világhírű Bükfürdő Termál és Gyógyfürdőtől. A szálloda szeretettel várja minden korosztályú vendégeit, párokat, baráti társaságokat és gyermekes családokat, akik a fürdőváros nyugalmát és festői hangulatát szeretné élvezni.

A természet szerelmesei felfedezhetik a Répce folyó menti tanösvényt (3,5 km), amely megismerteti a helyi növény- és állatvilággal. Sétáljon végig a Kneipp-park (300 m) 510 m hosszú száraz sétányán, vagy látogasson el a Kristály Torony Kalandparkba (1,6 km). Rossz idő esetén gyerekekkel jó program lehet a Napsugár Játszópark (3,3 km), ahol labirintusok, gokartok, vízi csúszdák és egyéb attrakciók várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Érdemes meglátogatni Magyarország legrégebbi városát, Szombathelyet (26,5 km). Nem véletlen, hogy itt a történelmi látnivalók ragadják meg az embert: a Sarlós Boldogasszony Székesegyház az ország legnagyobb barokk temploma, a Kr. u. 2. századból származó Isis szentély, a 18. századi Püspöki palota, a gyönyörű Kamon Arborétum vagy a Vasi Múzeumfalu. Fedezze fel a közeli Sárvár fürdővárosát (22,2 km) is, ahol megtekintheti a Nádasdy-várat, a gyerekek meghódíthatják a kalandparkot, vagy tegyenek egy kellemes sétát az arborétumban.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes apartmanban lesz, WiFi kapcsolattal, privát fürdőszobával, egy felszerelt konyhával (mikrohullámú sütő, tűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, edények), valamint privát erkéllyel.

A Standard apartman 26 m²-es, 2 ággyal (amelyek franciaággyá alakíthatók) és egy pótágyként használható kanapéval van felszerelve. Az apartmanhoz TV, íróasztal és asztal is tartozik ülősarokkal. Ez az apartmantípus az üdülőhely összes épületében megtalálható.

A Standard Plus apartman mérete és felszereltsége megegyezik a Standard változatéval (2 ágy, kanapéágy, TV, íróasztal és asztal székekkel), az egyetlen különbség a belső térben van, ugyanis a Standard Plus apartmanok egy kicsit modernebb belső térrel rendelkeznek. Ezek az apartmanok kizárólag az A és B épületekben találhatók (amelyek közelebb vannak a fürdőhöz).

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálláshoz tartozik a Rózsakert étterem, ahol minden reggel elfogyaszthatja a bőséges reggelit, amely a hideg, meleg, édes és sós ételekből álló bőséges svédasztalt kínál. Az ebéd vagy vacsora közvetlenül az apartmanban is elkészíthető, köszönhetően a teljesen felszerelt konyhának. Érdemes kipróbálni a közeli éttermek egyikét, ahol megkóstolhatja a hagyományos magyar ízeket. Látogasson el a recepció melletti Café Calvados kávézóba, és fogyasszon el egy csésze finom kávét mellé pedig egy igazi házi készítésű desszertet.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyugalom szigete várja a sóbarlangban, próbálja ki a Ceragem masszázságyat, ahol egy profi masszőr kezei alatt teljesen ellazulhat. Természetesen egy fürdővárosban nem maradhat ki a gyógyfürdő meglátogatása sem. Irány a Bükfürdő Termál és Gyógyfürdő, ahol a következőkkel várják:

  • 34 fedett, félig fedett és szabadtéri medence, köztük gyógymedencék, élménymedencék, hűsítő szaunamedencék, pezsgőfürdők, gyermekmedencék és pancsolómedencék.
  • 7 csúszda és vízicsúszda: Anakonda, Aqua Tube, családi csúszda, Gecco, Hagyma, Kamikaze, Szivárvány, Szivárvány.
  • egy 14 hektáros szabadtéri medence napozóterasszal, vízi játszótérrel és sportpályákkal.
  • szaunavilág szauna rituálékkal és 10 szaunával: aroma szauna (65 °C), finn erdei szauna (85-90 °C), finn kőszauna (85-90 °C), herbál kabin (70 °C), jégkabin (15-18 °C), ördögszauna (100 °C), tepidárium (28-32 °C), infrakabin (50 °C), aroma gőzkabin (45 °C), kristály gőzkabin (45 °C).
  • wellness és terápiás kezelések (masszázsok, pakolások, fürdők, lézerkezelések, elektroterápia stb.)

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda tökéletesen felkészült a gyermekekkel érkező családok számára. A legkisebbek felfedezhetik a gyermekjátszószobát, ahol kreatív játékokkal várják, valamint levezethetik felesleges energiáikat a csúszdával, hintával és homokozóval felszerelt szabadtéri játszótéren.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Bükfürdő és környéke kiválóan alkalmas kerékpáros kirándulásokra. Az aktív sport rajongóinak jó hír, hogy a saját felszerelésüket el se kell hozniuk, hiszen a kerékpárokat közvetlenül a szállodában biztosítanak. A recepción nordic walking botok és egyéb sporteszközök kölcsönzésére is van lehetőség.

Apartman Hotel Bükfürdő ***

Apartman Hotel Bükfürdő ***

Termál körút 41./A , Bük
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel Cégjegyzékszám: 18-02-000304


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
0,5 km

Utazási tippek

Bükfürdő Termálfürdő

Bükfürdő Termálfürdő Utazási tipp

A Bükfürdő Gyógyfürdő Bük városának közelében található, Ausztria határán, és a a világhírű gyógyfürdőhöz tartozik. Annak ellenére, hogy az egyik legfiatalabb magyar gyógyfürdő, Magyarország második legnagyobbja. A gyógyfürdő területe 14 hektár, a medencék területe meghaladja az 5 200 m²-t. A medencékben 23 - 38 °C hőmérsékletű termálvíz zubog. Számtalan úszómedence és kalandmedence, található itt, szaunavilággal. A felnőttek napi belépője 5 000 Ft - tól kezdődik, de biztosan nem bánja meg senki sem a saját egészségébe és a gyógyulásba történő hosszú távú befektetést.

Milyen lehetőségeket kínál a Bükfürdő gyógyfürdő?

  • Medencefürdő-komplexum több mint 32 medencével, termálvízzel, légsugarak, vízfolyók, csúszda, gyermekmedence és vizi elemek
  • Szaunavilág tepidariummal, gőzfürdővel, infravörös és finn, aromás és kültéri szaunával hűtőmedencével, pezsgőfürdővel, Kneipp fürdővel és más speciális szaunákkal. Ezenkívül a személyzet egyedi szaunaszeánszokat biztosít
  • Orvosi wellness speciális fürdőkkel, pihentető masszázsokkal, meleg pakolásokkal és bőrregeneráló testkezelésekkel
  • BISTRO 1, saját wellness étterem naponta frissített ajánlatokkal, szezonálisan megváltoztatva az á la carte ajánlatot és napi desszertek ajánlatát
  • Szállás a közeli szállodákban

Ezekben a gyógyfürdőkben a helyi források különösen segítenek az emésztőrendszeri betegségek (gyomor, máj), nőgyógyászati ​​vagy anyagcsere-betegségek (cukorbetegség, köszvény, elhízás), izom-csontrendszeri rendellenességek (ízületek, gerinc) kezelésében ), húgyúti megbetegedések kezelésében.

További információ
Bük városa
Bük városa
Sárvár városa
Sárvár városa
Szombathely
Szombathely