Látogasson el Szlovákiába és szálljon meg a Fortune Panzióban, amely mindössze 100 méterre található a híres dunaszerdahelyi Thermalparktól. Használja ki Szlovákia egyik legnagyobb fürdőjébe való belépőt, amelyet utalványunk tartalmaz, valamint a kiváló félpanziós ellátást a szálláshelyen. Ráadásul a teniszütőket sem érdemes otthon hagynia.

A szálláshelyről

A Fortune Panzió mindössze 100 méterre található a népszerű dunaszerdahelyi termálfürdőtől (szlovákul: Thermal Park Dujnaská Streda). A híres gyógyfürdőn kívül Dunaszerdahely számos történelmi látnivalónak ad otthont, mint például a 15. századi Nagyboldogasszony római katolikus templom (2 km), a 19. századi márványpadlós zsinagóga valamint a Fehér és Sárga templomok.

A környéken látogasson el a Zitnoostrov Múzeumba (2 km), vagy a Kortárs Magyar Művészeti Galériájába (2,5 km). Emellett érdemes ellátogatni a Tallósi Vízimalom (szlovákul: Tomášikovo Vodný kolový mlyn) (11 km) vagy Nagymegyer (szlovákul: Velký Meder) fürdővárosa (20 km).

Dunaszerdahely kedvelt a magyar turisták körében, hiszen Győrtől csupán 35 km-re található, így könnyedén felfedezheti Szlovákia déli részét és élvezheti a híres termálfürdő jótékony hatásait.

Hol fogok aludni?

Szállása a kényelmes, erkélyes kétágyas szobák egyikében lesz. A szobákban TV, WiFi csatlakozás és privát fürdőszoba is található zuhanyzóval.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Élvezze a bőséges svédasztalos reggelit minden reggel a panzió modern nyári terasszal rendelkező éttermében. Napközben különlegességeket rendelhet a normál étlapról. Este a vacsora alatt a menüből választhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégek jól fogják érezni magukat a kültéri játszótéren.

Penzión Fortune

Penzión Fortune

Gabčikovská cesta 4594 , Dunajská Streda
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
K & V Fortune s. r. o. Cégjegyzékszám: 36251631


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
fürdő
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Távolság a fürdőtől
50 m
Busz megálló
100 m
Aquapark
50 m

Utazási tippek

ThermalPark Dunaszerdahely

ThermalPark Dunaszerdahely Utazási tipp

A Thermalpark Dunaszerdahely Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb és leglátogatottabb rekreációs központja. Tökéletes kikapcsolódását és szórakozását 18 ha alapterületen biztosítja, összesen 10 szabadtéri és fedett termálvizes medence segítségével, amelyek hőmérséklete 26 - 39 °C között mozog. Gyógyhatásuk elsősorban a mozgásszervekre van remek hatással. További kényelmét a masszázsok, a szaunavilág és a pezsgőfürdő szolgálják.

A gyermekek a csúszdával ellátott gyerekmedencében szórakozhatják ki magukat, nyáron pedig ehhez kapcsolódik még a tarka programokkal teli kölyökklub. A bátrabbak és nagyobbak a hét csúszda egyikén tehetik magukat próbára. Sportolási lehetőségekből sincs hiány, próbálja ki például a strand minigolfot, multifunckiós pályát, asztalitenisz, vagy a kinti sakkot.

További információ
Dunaszerdahely
Dunaszerdahely
Bősi vízierőmű
Bősi vízierőmű
Csallóközi Múzeum
Csallóközi Múzeum