Hangolódjon rá a tökéletes kikapcsolódásra a Wellness Hotel Laroba **** szállodában, mindössze 300 méterre a Balaton partjától. Mártózzon meg a magyar tengerben, vagy látogasson el a varázslatos Balatonfüredre. Élvezze a gazdag félpanziós ellátás és a wellness részleg kényeztetését.

A szálláshelyről

A Wellness Hotel Laroba **** Alsóörsön található, csupán néhány méterre a Balaton parttól (260 méter). A szálloda tökéletes helyszínt kínál a pihentető üdüléshez, városnéző kirándulásokhoz és pihenéshez a tó partján.

Nyáron csobbanjon egyet a magyar tengerben, vagy szálljon vitorlásra a csodás habokon. A szezonban ne hagyja ki a Kultkikötő (1,9 km) előadásait sem. A hűvösebb hónapokban gyönyörködjön a víz nyugodt látványában és sétáljon egyet a parton, vagy szálljon kerékpárra. A Somlyó (1,8 km) és a Csere-hegyi (5,6 km) kilátóból is gyönyörű panoráma tárul a szeme elé.

És hogy hová érdemes elkirándulnia? Látogasson el a festői Balatonfüredre (8,3 km), ahol nemcsak a gyönyörű történelmi villák és a Tagore sétány kápráztatja majd el, hanem akár hajóra is szállhat. Érdemes ellátogatnia Csopakra is, amely a balatoni borvidék egyik ékköve.

Hol fogok aludni?

Pihenjen a szálloda modern és kényelmesen berendezett szobáinak egyikében. Minden szobában privát fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, TV, WiFi kapcsolat és mini hűtőszekrény is található.

  • A Standard kétágyas szoba 20 m²-es, 2 ággyal (összetolható) és íróasztallal rendelkezik. A szobák egy része a tetőtérben kapott helyet, a másik része pedig francia erkéllyel rendelkezik. A szobában babaágy elhelyezhető, de pótágyazásra nincs lehetőség.

  • A Superior kétágyas szoba 25 m²-es és egy franciaágyat (vagy 2 egyszemélyes ágyat) és egy kis kanapéágyat kínál, amely pótágyként is használható. A szobához munkaasztal és erkély vagy terasz tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

  • A Standard családi szoba 25 m²-es, 2 franciaággyal és 2 pótágyként használható kanapéval rendelkezik. Emellett egy fotelekkel ellátott ülősarok is várja a vendégeket és egyes szobákban kád is található.

  • A Családi lakosztály 40 m²-es, így még akkor is bőséges helyet és magánéletet biztosít, ha több emberrel utazik. Az alváshoz 2 franciaágy és egy kanapéágy áll rendelkezésre, valamint egy ülősarok is várja a vendégeket.

  • A Pezsgő Relax Deluxe szoba ideális választás szerelmespárok számára. A 30 m²-es szobában egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy és egy íróasztal található. A szoba ékköve azonban kétség kívül a nagy pezsgősfürdős kád, ahol zavartalanul pihenhet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A több mint 100 éves hagyományokkal rendelkező Halásztanya Étterem a klasszikus magyar konyha fogásait kínálja, amelyet a régió jellegzetes termékeiből, modern gasztronómiai módszerek és trendek alkalmazásával készítenek. A Café és Bar Laroba Café-ban a balatonfelvidék borai mellett kellemes hangulatban fogyaszthatja kedvenc italát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyönyörű wellness részlege a béke és a nyugalom igazi oázisa.

Az alábbi élmények várják:

  • élménymedence 8 féle kényeztető élményelemmel (nyakzuhany, gejzír, derék-, hát- és - lábmasszírozó és dögönyöző vízsugarak…)
  • pezsgőfürdő 3 féle masszázs elemmel (derék-, hát-, és lábmasszírozó)
  • csillagfényes finn szauna
  • fényterápiás infraszauna
  • aromaterápiás gőzfürdő
  • merülő medence
  • különleges sópezsgőfürdő és parajdi sókamra
  • masszázsok, aromafürdők (térítés ellenében)
  • szolárium (térítés ellenében)
  • pihenőszoba kényelmes nyugágyakkal
  • mediterrán terasz napozóágyakkal és napernyőkkel
Wellness Hotel Laroba ****

Wellness Hotel Laroba ****

Füredi u. 42. , Alsóörs
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
"K. Catering" Kft. Cégjegyzékszám: 19-09-503112


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
0,3 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,3 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút
Zamárdi kalandpark
Zamárdi kalandpark
Balatonfüred
Balatonfüred