Szállások Pilsenben

Itt az ideje, hogy a világhírű söréről ismert Pilsen városát jobban megismerje. Kezdje látogatását a történelmi belvárosban, ahol megtekintheti a gótikus Szent Bertalan-székesegyházat és a városi házakat. Fedezze fel a macskaköves utcákat, a régi metrót vagy a számos múzeum és építészeti emlékmű egyikét. Gyerekekkel érdemes ellátogatni a helyi állatkertbe, ahol ráadásul egy dinópark is szórakoztatja a kicsiket. És ez még nem minden, ami Pilsenben várja!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A nyugat-csehországi Pilsen városa ízletes sörével világhírnévre tett szert. Ezt mindenki tudja. De a várost számtalan egyéb látnivaló és nevezetesség miatt is érdemes meglátogatni. Engedjen a kísértésnek és szálljon meg Pilsenben, és ismerje meg annak minden szépségét.

Pilsen - a nagyszerű sör és a fantasztikus látnivalók városa

A sör szerelmeseinek mindenképp érdemes Pilsen felé venniük az irányt, hogy bejárják a híres Plzeňský Prazdroj sörfőzdét, ahol megtudhatják, hogyan is készül ez az arany ital, ráadásul még meg is kóstolhatják. Pilsen további szépségeit a Köztársaság téren tekinthetik meg, amelyet a gótikus Bartholomew-székesegyház ural, amely Csehország legmagasabb templomtornyával büszkélkedhet. Számos festői barokk és reneszánsz ház is található itt, megnézheti a Mária-oszlopot, a Nagy Zsinagógát, valamint Pilsen történelmi metróját is.

A pilseni kikapcsolódás ideális lehet gyermekes családok számára is. Vigyük el őket a pilseni Állatkertbe, ahol egy DinoPark is található, vagy a Bábmúzeumba . A kisebb és nagyobb látogatókat egyaránt elvarázsolja majd az interaktív Techmania Tudományi Központ egy 3D-s planetáriummal. Ha a sok felfedezést kipihenné, akkor töltődjön fel egy kényeztető wellness-részlegben vagy egy szaunában.