Tauplitz: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Tauplitz első látásra elvarázsolja Önt gyönyörű alpesi növényvilágával, bájos hegyi legelőivel és híresen kristálytiszta tavaival. Télen a több mint 40 km hosszú, sípálya várja a téli sportok szerelmeseit. Az autentikus hangulatot egész évben élvezheti, köszönhetően a Ausztria más régióihoz képest lényegesen kisebb turistaforgalomnak. Bad Mitterndorf termálfürdője pedig tökéletes célpont egy kiadós túra, vagy sínap után.

Tauplitzalm síközpontLegkedveltebb utazás

Tauplitzalm területét elsősorban az erdő szintje feletti napsütötte pályák jellemzik. Az összekapcsolt területen, amely a hegyi tavak felett helyezkedik el, több mint 40 km sípálya, ingyenes síbusz és tökéletesen ápolt útvonalak várják a vendégeket. A fennsíkon sífutók biztosan értékelni fogják a helyi Freiberg sífutópályát.

További információ

TauplitzLegkedveltebb utazás

A 2 000 méter tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő Tauplitz gyönyörű alpesi tája a tökéletes kikapcsolódás jelképe. Az Enns-menti kerékpárút a Trautenfels kastélytól indul és a Laasen tőzeglápon, illetve az Ödense természetvédelmi területen visz keresztül. A kerékpárúton eljuthat egészen a Hallstatt tóhoz. A turista ösvényeken a mesés gleccser tavakat és réteket csodálhatja meg, a Tranweng, Almkogel és további csúcsokról pedig lélegzetelállító kilátása nyílik a gyönyörű alpesi tájra.

További információ

Térkép utazási tippekhez4 utazási tipp

Tauplitz: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet