Pihenjen Balatonfüreden, a csodás Golden Lake Resort Hotel ****-ben! Töltődjön fel a luxus wellness részlegben a Balaton partján, élvezze a prémium kategóriás szobákat és a gazdag félpanziós ellátást. Élvezze a lenyűgöző balatoni panorámát és a legszebb látnivalókhoz való közelséget. Sétálgasson Balatonfüred híres Tagore sétányán a platánfák árnyékában, látogassa meg a kikötőben Ötvös Csöpi szobrát, vagy szálljon fel a Jókai emlékhajóra egy felejthetetlen utazásért. Ráadásul a gyönyörű Tihanyi félsziget levendulamezői is szinte csak egy karnyújtásnyira találhatók.

A szálláshelyről

A Hotel Golden Lake Resort **** superior szálloda lenyűgöző helyen, Balatonfüreden, közvetlenül a Balaton partján várja a vendégeit. A hotel luxus wellness részlege és a közvetlenül a szálloda mellett található jachtkikötő is népszerűvé teszi.

Nyáron könnyen megmártózhat a magyar tengerben, hiszen az csak néhány lépésnyire van a szállodától. A fürdőzés mellett próbálja ki a Balatoni hajózást is. Utazzon át a Tihanyi-félszigetre (7,4 km), csodálja meg az apátságot, a beső tavat, vagy a fantasztikus levendula ültetvényeket. Játsszon a tihanyi visszhanggal, vagy fedezze fel a barátlakásokat. Gyerekekkel mindenképpen látogasson el az Annagora Aquaparkba, ahol számos vizicsúszda várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tegyen egy sétát füreden, a Tagore sétány (600 m) árnyas platánfái alatt. Érdemes meglátogatni az 1820-ban épült Jókai Villát (350 m) ahol a híres író alkotott, a Vaszary-villát, amely a helyi központjaként szolgál. A kikötőben a csodás sétahajók mellett Ötvös Csöpi szobra is várja, valamint a Szívkórház előtt mindenképpen kóstolja meg a híres füredi savanyúvizet. Ha pedig új ismeretekkel vértezné fel magát, akkor váltson belépőt a Városi Helytörténeti Gyűjteménybe.

Hol fogok aludni?

Szállását egy modern, kényelmesen felszerelt prémium szobában foglalhatja el. Több féle szobatípus közül választhat - mediterrán kertre néző erkéllyel rendelkező szoba, részben a Balatonra néző szoba és balatoni panorámás szobák várják.

A szobákat a közelmúltban teljesen felújításon estek át, így friss, stílusos, tökéletesre finomított belső terekben gyönyörködhet. A szobák mindegyike legalább 24 m²-es, és privát fürdőszobával, erkéllyel és WiFi kapcsolattal rendelkeznek. A szobákban egy franciaágy (180x200 cm) vagy 2 különálló ágy (90x200 cm), TV, telefon, minibár, széf, vasaló, tea- és kávé bekészítés található. A fürdőszobában fürdőköpeny, papucs, piperecikkek és hajszárító található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A gasztronómiai élményekről a Portunus Étterem gondoskodik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balatonra. Étlapján a magyar és a nemzetközi konyha remekei szerepelnek. Vacsora után pedig a Capitan's Bár várja egy frissítőre, vagy akár egy kávéra. Érdemes kipróbálni például a szálloda különleges gin-tonikját.

Hol kapcsolódhatok ki?

A fényűző Vénusz wellnessközpont a tökéletes felfrissülésben és ellazulásban lesz segítségére. Pihenjen a bel- és kültéri medencékben vagy a panorámás finn szaunába. Rendelkezésére áll majd ezen felül egy kültéri valamint egy fedett medence és pezsgőfürdő is. Próbálja ki az infra szaunát, tepidáriumot, a caldáriumot, a sókabint vagy afrigidáriummal (hideg római fürdő) is. Kényeztesse magát a Kneipp-taposóban vagy az aromaterápiás zuhannyal és lazítson egyet a mediterrán relaxációs zónában.

Ha szeretné fitten tartani magát, látogasson el a szálloda fitnesztermébe, ahol modern kardio- és súlyzós gépek és egyéb berendezések várják. Ha pedig szeretné igazán kényeztetni magát, ne hagyja ki a lazító masszázst sem. A szállodában a Tihanyi levendulás kozmetikumait használja a kezelések során, melyek a Tihanyi-félszigeten termesztett illatos levendulából készülnek.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára a wellnessközpont fűtött bel- és kültéri gyermekmedencét is kínál.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda lélegzetelállító balatoni panorámával, kitűnő helyen, a legszebb látnivalóktól csak egy karnyújtásnyira helyezkedik el, így kedvelt célpont.

Ráadásul biztosan nem lesz ideje az unatkozásra, hiszen előzetes egyeztetés után, kipróbálja a golfozást vagy a vitorlázást, vagy részt vehet egy helyi borkóstolón és élvezheti az érdekes tematikus estéket. És ha ez még nem volna elég, a Silver Yacht Kikötő is a komplexumhoz tartozik.


NTAK: SZ19000512

Golden Lake Resort Hotel ****

Golden Lake Resort Hotel ****

Zákonyi Ferenc Sétány 4 , Balatonfüred
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Silver Isnvest Kft. Cégjegyzékszám: 19-09-5170809


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
10 - 13 €/éj, szezontól függően

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
1,8 km

Utazási tippek

Balaton

Balaton Utazási tipp

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, pontosan méretének köszönhetően magyar tengernek is nevezik - Magyar tenger. A rengeteg szabadidős lehetőség miatt nem csoda, hogy a gyermekes családok, a horgászok, a hajózók, a szörfösök, a kerékpárosok és az időskorúak egyaránt találnak valami nekik tetszőt a Balatonon. A fiatalok számára sok szórakozási lehetőség adott itt, ahogyan a családosok számára is, az idősebb generáció pedig pihenhet valamelyik híres gyógyfürdőben a tó környékén.

Milyen lehetőségek vannak még a Balatonon?

  • vízi sportok: például szörfözés, vízisí, vízibicikli
  • horgászat
  • túrázás
  • kerékpározás
  • Spa kezelések

A népszerű turisztikai célpontok között szerepel a gyönyörű barokk Helikon kastély, az Autók és játékok múzeuma, amelyekben a gyerekek igazi paradicsomban érezhetik magukat. Ha megéhezne különlegesebbnél különlegesebb fogásokat kóstolhat meg a Balaton környékén lévő éttermekben. De aki hagyományosabb ízekre vágyna az sem fog csalódni, hiszen szinte minden sarkon kapható errefelé lángos, különféleképpen elkészített hal vagy fűszeres halászlé, túrógombóc, hideg gyümölcsleves is.

További információ
Balatonfüred, Jókai Emlékház
Balatonfüred, Jókai Emlékház
Tihany
Tihany
Tagore sétány
Tagore sétány