Stubnyafürdő: Kirándulási tippek és érdekes helyek

A szlovákiai Stubnyafürdő (Turčianske Teplice) Európa egyik legrégebbi gyógyfürdője. A város a Kis és a Nagy-Fátra között fekszik. A környék gazdag kirándulási lehetőségeket kínál, télen pedig síelésre és sífutásra is van lehetőség. A vendégeket évszázadok óta vonzzák a gyógyító termálforrások és a gyönyörű környező természet kombinációja. A gyógyfürdő közvetlenül a város központjában található, és egy nagy park veszi körül. A külvárosban pedig egy modern aquapark is található a gyermekes családok nagy örömére.

Stubnyafürdő Spa & AquaparkLegkedveltebb utazás

A Stubnyafürdő Spa & Aquapark a város leglátogatottabb nevezetességei közé tartozik, a helyi gyógyvíz hőmérséklete 43 - 46 °C között mozog és kiváló hatással van a mozgásszervekre. A fürdő területén több medencével találkozhat, amelyek közvetlenül az ásványi források felett kerültek kiépítésre. Látogassa meg többek között a relaxációs, rehabilitációs, vagy az úszó medencét, esetleg a tökéletes kényelmet szolgáló pezsgőfürdőt és a masszázsfejekkel ellátott ülő medencét. A bátrabbak pedig a "Kamikadze" (47 m) és az "Akciófilm" (97 m) csúszdákat próbálhatják ki.

További információ

StubnyafürdőLegkedveltebb utazás

Stubnyafürdő Szlovákia egyik legrégebbi fürdővárosa. A Nagy-Fátra közelében való elhelyezkedésének köszönhetően túrázásai közben számtalan természeti kincset fedezhet fel. A város látogatása közben mindenképpen tekintse meg a fürdő Modrá koupel nevezetű kupolás épületét, amely a város jelképe és a 18. században épült.

További információ

Térkép utazási tippekhez5 utazási tipp

Stubnyafürdő: Kirándulási ötletek

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet