Töltsön el egy pihentető nyaralást a szlovákiai Körmöcbányán található Hotel Golfer *** szállodában. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátás, szaunákal és medencével felszerelt wellness-részleg, sportpálya és biliárd várja majd. A szálloda bababarát, így a legkisebbek is élvezhetik a teljes kényelmet és sok szórakozás várja majd őket. Fedezze fel a környék gyönyörű kirándulóhelyeit és ne felejtsék el megkóstolni az egyedülálló szlovák édességet, a körmöci "krumplit"!

A szálláshelyről

A Hotel Golfer *** szálloda a szlovákiai felvidéken, Körmöcbányán található, amely kényelmes szállást kínál pároknak és gyermekes családoknak egyaránt. A szálloda kiváló kiindulópont a túrázáshoz, kerékpározáshoz vagy a golfozáshoz.

Nyáron számos kulturális eseményben lehet része, többek között ellátogathat a zenei fesztiválokra, vagy a Körmöci Vásárra vagy megtekintheti az érdekes múzeumi kiállításokat is. A város jelentős bányászati múlttal rendelkezik. Érdemes megtekinteki a Körmöci várat (1,8 km), a 14. századi pénzverdét (1,5 km), az Éremmúzeumot (1,4 km). Hódítsa meg a Körmöci-hegység legmagasabb csúcsát a Veresgyúrt, a bátrak pedig meghódíthatják a Skalka u Kremnice (11,9 km) Szlovákia legnehezebb, F nehézségű via ferrata útját.

Télen is számos program várja az idelátogatókat. A Körmöci-hegységet több mint 50 km ápolt sífutópálya szövi át, és oktatóval éjszakai sífutásra is van lehetőség. Hódítsa meg a Skalka Arena hegyi síközpont (11,4 km) sípályáit, vagy a Krahule síközpontba (7,9 km) is ellátogathat. Az adrenalin szerelmesei a 20 méter magas, mesterséges Icefall Skalka (11,5 km) síterepre is elmehetnek, ahol kipróbálhatják jégmászó tudásukat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes szoában lesz, privát fürdőszobával, TV-vel és WiFi kapcsolattal. A szoba maga a nyugalom oázisa lesz, ahol madárcsicsergésre és friss levegőre ébredhet minden reggel.

  • A Komfort szobából (24 m²) a szálloda területére nyílik kilátás, ahol kényelmesen elfér 2 fő 2 különálló ágyon. A szobában egy pótágyként használható kanapé (140x200 cm) és egy íróasztal is található.

  • A Superior szoba (24 m²) egy franciaágyat (170x200 cm) és egy pótágyként használható kanapét (170x200 cm) kínál. A szobák némelyikében íróasztal is található, és a fürdőszobában pedig egy kád is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos, kandallóval ellátott étteremben helyi és nemzetközi specialitásokat, regionális borokat és különleges desszerteket szolgálnak fel. Tavasztól tél elejéig a napos kültéri teraszon is üldögélhet, a szálloda mellett pedig egy grillező pavilon is található. A szálloda kertjére néző hangulatos Lobby & Piano Bar-ban zenehallgatás közben kortyolgathatja kedvenc kávéját vagy egy finom italt.

Szeretné kedvesével együtt tölteni az idejét? Kényeztessék egymást egy romantikus gyertyafényes vacsorával a toronyban, ahonnan mesés kilátás nyílik Körmöcbánya óvárosára, a Szent Katalin-templomra és a környező vidékre.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódás várja a hangulatos wellness-részlegben, ahol 11 méteres medence, egy egész évben üzemelő kerti pezsgőfürdő, színterápiás friss szauna és finn szauna várja a feltöltődésre vágyókat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda bababarát, és amellett, hogy a gyerekek a szüleikkel együtt élvezhetik a játszóteret és a medencét, van egy gyermekjátszósarok is. Ezenkívül minden szükséges felszerelés rendelkezésre áll, mint például kiságyak és etetőszékek, van hely a babakocsi számára, melegedőhely, gyermekmenüvel is készülnek, valamint társasjátékok is rendelkezésre állnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda területén számos sportolási lehetőség áll rendelkezésre - multifunkcionális szabadtéri játszótér, teniszpályák és golfpálya. Használhatja továbbá a kerékpárkölcsönzést és a felszereléskölcsönzést is.

Rossz idő esetén a közös teremben biliárddal, darts-szal, asztalitenisszel és házimozival mulathatja az időt családjával vagy barátaival. Az akív kikacsolódásra vágyók ellátogathatnak a fitness terembe, ahol kettlebells, pad, TRX-rendszer, bordásfal és egyéb edzőeszközök találhatók.

Hotel Golfer ***

Hotel Golfer ***

J. Horvátha 910/50 , Kremnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
FLOREN, a.s. Cégjegyzékszám: 36042587


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,6 km
Busz megálló
1 km
Sípálya
4 km

Utazási tippek

Alacsony-Tátra Nemzeti Park

Alacsony-Tátra Nemzeti Park Utazási tipp

Szlovákia legnagyobb nemzeti parkja (205 085 hektár területen) az ország középső részén terül el. Az Alacsony-Tátra Nemzeti Park, 840 kilométernyi jelzett túraútvonallal, valamint 15 tanösvénnyel várja a látogatókat. A legnépszerűbb célpontok közé tartozik a Chopok csúcs (2024 m tengerszint feletti magasság) és a park legmagasabb csúcsa, a Ďumbier (2045,9 m tengerszint feletti magasság) közötti híd. Érdemes megmászni a Kráľova hoľa (1 946,1 m tengerszint feletti magasság) hegyet is, vagy meglátogathatja a Deményfalvi barlangkomplexumot, ahol megtudhatja, milyen egy igazi jégbarlang, vagy meglátogathatja a szabadság barlangot is.

Aqualand Besztercebánya
Aqualand Besztercebánya
Besztercebánya
Besztercebánya
Stubnyafürdő
Stubnyafürdő