Krk szigete

Krk szigete Horvátország egyik legnagyobb szigete, amely megközelíthetőségének és gyönyörű strandjainak köszönhetően nagy közkedveltségnek örvend. Némely strandok kaviccsal borítottak, de találkozhat itt homokos tengerparttal, amely ideális egy családi kikapcsolódásra.

Krk szigetén Baška üdülőhely a leglátogatottabb. A helyi, 1,8 km hosszú, kavicsos-homokos tengerpart a Kék zászló díjat is elnyerte. A kiváló fürdőzésen és vízi sportokon kívül Baška rengeteg kirándulási lehetőséggel is kecsegtet, hiszen a szigetet összesen 300 km hosszú túraösvény és kerékpárút szel keresztül. Ezen felül fennséges hegycsúcsokat is láthat itt, amelyek lélegzetelállító kilátást biztosítanak a síkságra és Rab szigetére.

A sziget délnyugati részén fekszik Krk történelmi városa és kikötője. Az ide látogatókat biztosan lenyűgözik majd a masszív bástyák, amelyek egy része körbe is járható és kiváló kilátást biztosítanak a városra. A fő történelmi látványosság a Mária székesegyház, amely tökéletesen tükrözi a város történelmi jelentőségét.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Kvarner-öböl

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet