Töltődjön fel a gyönyörű bajor vidéken, és vegyen részt az AktiVital Hotel *** programjain. Kellemes szállás, félpanziós ellátás és sokféle programlehetőség várja Önt. A szálloda saját termálmedencével és szaunákkal rendelkezik és egyedi programokat is kínál, péládul vezetett túrák, íjászat és Qi Gong formájában. A családosok örömére a gyermekek ingyenesen szüleikkel tarthatnak 12 éves korig.

A szálláshelyről

Az AktiVital Hotel *** a bajor fürdővárosban, Bad Griesbachban található, és tökéletes választás mindazok számára, akik kikapcsolódásra, gyönyörű természeti környezetre és termálfürdőzésre vágynak. A szálloda wellness részlegének felfedezése után érdemes ellátogatnia a közeli Wohlfühl-Therme (4 km) vagy a Bad Füssing (20 km) gyógyfürdők egyikébe. A golfozás kedvelőit a közeli gyönyörű Golfclub Sagmühle (6 km) várja.

De nincsen sokkal messzebb Passau (26,2 km) sem, ahol az Ilz, a Duna és az Inn folyók találkoznak. A városban megtekintheti a 17. századi Szent István-katedrálist, a 13. századi Felső várat vagy a Rathausplatz teret ahol a gyönyörű városháza található. Ne hagyja ki a Mariahilf kolostort sem amihez egy 321 lépcsőfokból álló, szentképekkel szegélyezett zarándoklépcső vezet. Ezen kívül számos érdekes múzeum is található a városban, és ha az őszi szezonban érkezik vegyen részt a Volksfest sörfesztiválon, télen pedig a gyönyörű karácsonyi vásárokon.

Hol fogok aludni?

Szállás az AktiVital Hotel *** hangulatos, 44 m²-es Junior lakosztályában. A modern berendezéssel és minimalista stílussal rendelkező apartman felszereltsége: TV, telefon, minibár, széf és zuhanyzóval ellátott fürdőszoba. Az erkélyről vagy teraszról pedig csodálatos kilátás nyílik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az igazi bajor vendégszeretetéről híres Restaurant & Café Wastl Wirtben a regionális és nemzetközi konyha válogatott finomságait szolgálják fel. Élvezze ön is a legjobb falatokat az étterem hangulatos, rusztikus környezetében, valamint a télikertben és a teraszon.

A szálloda bárja, a Charivari egy könnyed esti italozásra vagy sportközvetítések nézésére termett, míg nyáron pedig minden évben megnyílik a napsütötte sörkert, ahonnan a festői Rottal tájra nyílik kilátás miközben az Arcobräu sörgyár jóvoltából, frissen csapolt sörkülönlegességek kóstolhatunk.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda saját termálvizes medencével rendelkezik, gyógyhatású fluortartalommal, ami pozitív hatással van a reumás panaszokra és az emésztési problémákra. A medencében való relaxálás után próbálja ki a finn és infraszaunát is. A teljeskörű feltöltődésért válasszon a masszázsok és egészségügyi kezelések egyikéből, vagy látogasson el a szépségszalonba, fodrászatba, manikűröshöz.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Jó hírünk van a golf szerelmesei számára - hiszen a szállodát Bajorország legszebb golfpályái veszik körül. De a golfozáson túl számos programlehetőséget kínálnak még a vendégek számára íjászat, meditáció, különféle edzések, kerékpárbérlés, nordic walking botok bérlése formájában. Télen pedig kipróbálhatja a sífutást vagy bérelhet hótaposókat, hogy nekivághasson a havas táj felfedezésének.

AktiVital Hotel ***

AktiVital Hotel ***

Prof.-Baumgartner-Str. 1 , Bad Griesbach im Rottal
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Wunsch Hotel OHG Cégjegyzékszám: 815234175


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 5 €/éj - A garázsban és a szálloda előtt ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a fürdőtől
1,6 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
20 km
Sípálya
30 km

Utazási tippek

Bad Füssing fürdőváros

Bad Füssing fürdőváros Utazási tipp

Bad Füssing népszerű fürdőváros Bajorország szívében. Itt három gyógyfürdőt talál gyógyforrásokkal, gyönyörű természeti tájjal és tapasztalt egészségügyi személyzettel. Mindegyikben kikapcsolódhat, és új módszereket fedezhet fel az egészségéről és mentális jólétéről való gondoskodásra. A Therme Eins 12 úszómedencét kínál 2500 m² vízfelülettel és szaunaudvarral, a kikapcsolódási lehetőségek igazán változatosak. Az Europa Therme-ban 15 medencét, pezsgőfürdőt, szoláriumot és szaunaparadicsomot talál, a Johannesbadban pedig a medencék mellett a meditációt és a különböző egészségügyi gyakorlatokat is élvezheti. Ezt a várost egyszerűen a kikapcsolódásra találták ki.

További információ
Schärding barokk városa
Schärding barokk városa
Passau
Passau
Passau vízi vidámpark
Passau vízi vidámpark