Romantikus wellness élmények

Lepje meg párját egy csodás wellness pihenéssel! Válasszon ajánlatainkból és az elegáns szobák mellett élvezze a pezsgőfürdő, a szaunák, a masszázsok széles választéka és gyertyafényes vacsorák nyújtotta örömöket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 428 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyszerűen éreztük magunkat! A szálloda gyönyörű volt, a szobánk modern és tiszta, a személyzet barátságos és segítőkész. Teljesen lenyűgözött minket a bőséges reggeli választéka. Bár a hotel wellness részlege nem túl nagy, nekünk elég volt, és csodás kilátás nyílik belőle a városra. A hotel a Visztula folyó mentén, Krakkó egy csendesebb részén található, így éjszaka zavartalan pihenésben volt részünk. Ennek ellenére nagyon közel voltunk a központhoz, így a városnézés akár késő estig is tarthatott. Ha legközelebb Krakkóba látogatunk, akkor is a Qubus Hotelt választjuk, de akkor félpanziós ellátással foglalunk!”

Aneta Ráztokayová
Aneta Ráztokayová
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Hamarosan az évfordulójukat ünnepelnék szerelmével? Esetleg közeledik a Valentin-nap vagy párja születésnapja? Lepje meg őt egy igazán romantikus ajándékkal, és foglaljon egy egyedülálló wellness üdülést a Travelking segítségével egy olyan helyen, ahol gondtalanul adózhatnak szerelmük megünneplésének. Élvezzék együtt a pihentető masszázsokat és kezeléseket, fedezzenek fel együtt gyönyörű városokat vagy mesebeli kastélyokat majd költsenek el gyertyafényes vacsorákat. Biztos lehet benne, hogy egy ilyen kirándulás megerősíti majd kapcsolatukat, így a hazatérés után a mindennapok is még boldogabban telnek majd.

Romantikus wellness üdülések a közelben!

Ahhoz, hogy megfelelő módon ünnepelhessék meg az együtt töltött időt, érdemes valami különlegeset választani. Erre nincs kézenfekvőbb megoldás a luxus környezetben történő pihenésnél, hiszen a világszínvonalú szolgáltatásokat párja minden bizonnyal nagyra értékeli majd. Biztosan nem lő bakot akkor sem ha az all inclusive ajánlataink között válogat, így megkímélve magukat attól, hogy a kiruccanás alatt az étkezéseken és az árakon való aggódás kerüljön főszerepbe, az egymásra hangolódás és a romantika helyett. Ráadásul az ilyen szolgáltatásokat nyújtó szállodáink többnyire rendelkeznek saját wellness részleggel, így szinte ki se kell lépniük majd a szobájukból, hogy elkezdhessék a közös relaxációt.

Szerencsére mindezért nem kell messzire utazniuk, hiszen Magyarországon is számtalan lehetőség várja Önöket. Akár egy gyógyfürdő közelében vagy esetleg egy kastélyszállóban szállnak meg, az élmények felejthetetlenek lesznek. Ha szívesen utaznak külföldre is, hogy átéljék ezeket a csodákat akkor érdemes Csehország vagy Lengyelország felé venniük az irányt, ahol fürdőzés és kastélyok mellett történelmi hangulatú városokat is megismerhetik. Ha pedig inkább a hófödte hegycsúcsok festői látványával nyűgözné le kedvesét akkor Szlovákiában a Tátra, míg Ausztriában az Alpok közelében érdemes szálláshelyet keresnie. De nehéz romantikusabb pillanatot elképzelni, mint egy üveg bor társaságában figyelni, ahogy a végtelen tenger felett lenyugszik a nap. Ha Olaszországot választja biztosan lesz alkalma mindezt átélni. Akármelyik lehetőség mellett dönt, biztos lehet benne, hogy szerelme úgy érzi majd, hogy a tenyerén hordozza Őt.