Romantikus wellness élmények

Lepje meg párját egy csodás wellness pihenéssel! Válasszon ajánlatainkból és az elegáns szobák mellett élvezze a pezsgőfürdő, a szaunák, a masszázsok széles választéka és gyertyafényes vacsorák nyújtotta örömöket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 348 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


Hamarosan az évfordulójukat ünnepelnék szerelmével? Esetleg közeledik a Valentin-nap vagy párja születésnapja? Lepje meg őt egy igazán romantikus ajándékkal, és foglaljon egy egyedülálló wellness üdülést a Travelking segítségével egy olyan helyen, ahol gondtalanul adózhatnak szerelmük megünneplésének. Élvezzék együtt a pihentető masszázsokat és kezeléseket, fedezzenek fel együtt gyönyörű városokat vagy mesebeli kastélyokat majd költsenek el gyertyafényes vacsorákat. Biztos lehet benne, hogy egy ilyen kirándulás megerősíti majd kapcsolatukat, így a hazatérés után a mindennapok is még boldogabban telnek majd.

Romantikus wellness üdülések a közelben!

Ahhoz, hogy megfelelő módon ünnepelhessék meg az együtt töltött időt, érdemes valami különlegeset választani. Erre nincs kézenfekvőbb megoldás a luxus környezetben történő pihenésnél, hiszen a világszínvonalú szolgáltatásokat párja minden bizonnyal nagyra értékeli majd. Biztosan nem lő bakot akkor sem ha az all inclusive ajánlataink között válogat, így megkímélve magukat attól, hogy a kiruccanás alatt az étkezéseken és az árakon való aggódás kerüljön főszerepbe, az egymásra hangolódás és a romantika helyett. Ráadásul az ilyen szolgáltatásokat nyújtó szállodáink többnyire rendelkeznek saját wellness részleggel, így szinte ki se kell lépniük majd a szobájukból, hogy elkezdhessék a közös relaxációt.

Szerencsére mindezért nem kell messzire utazniuk, hiszen Magyarországon is számtalan lehetőség várja Önöket. Akár egy gyógyfürdő közelében vagy esetleg egy kastélyszállóban szállnak meg, az élmények felejthetetlenek lesznek. Ha szívesen utaznak külföldre is, hogy átéljék ezeket a csodákat akkor érdemes Csehország vagy Lengyelország felé venniük az irányt, ahol fürdőzés és kastélyok mellett történelmi hangulatú városokat is megismerhetik. Ha pedig inkább a hófödte hegycsúcsok festői látványával nyűgözné le kedvesét akkor Szlovákiában a Tátra, míg Ausztriában az Alpok közelében érdemes szálláshelyet keresnie. De nehéz romantikusabb pillanatot elképzelni, mint egy üveg bor társaságában figyelni, ahogy a végtelen tenger felett lenyugszik a nap. Ha Olaszországot választja biztosan lesz alkalma mindezt átélni. Akármelyik lehetőség mellett dönt, biztos lehet benne, hogy szerelme úgy érzi majd, hogy a tenyerén hordozza Őt.