Luxus pihenés két fő részére

Luxus pihenés két fő részére, amely a pár mindkét felének örömet okoz. Válasszon legjobb európai ajánlatainkból, hogy kényeztesse magát vagy szeretteit.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 70 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Vacsora egy díjnyertes étteremben, gyönyörű szállodák, mesés túrák a hegyekben, séták a városok romantikus szegleteiben, vagy pihenés egy forró fürdőben kedvesével - csábítóan hangzik, nem igaz? Hagyja a gyerekeket a nagyszülőknél és induljon el egy luxus üdülésre párjával, ahonnan teljesen újjászületve térhet haza.

Hová menjünk egy luxus üdülésre kettesben?

A luxusszállodákban a gyönyörű belső terek, a kitűnő konyha és a mindig barátságos személyzet mellett ott van még a kényeztető wellness-központ. Élvezze ezt közvetlenül a szállodában egy luxus wellness-nyaralás során.

Hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön által választott szállás valóban első osztályú, keresse a Személyesen ellenőrzött címkét ajánlatainknál. Ezt a címkét csak azok a szálláshelyek viselhetik, amelyeket a Travelking csapatának egy tagja személyesen ellenőrzött és azt minőségileg kifogástalannak ítélt meg.

Tegyen egy luxus kiruccanást párjával és fedezze fel a legelőkelőbb csehországi szállodákat. Vagy nézze meg a szomszédos Szlovákia, Lengyelország, Ausztria vagy Magyarország luxusszállásait.