Wellness élmények Dél-Csehországban

Csábítják a látnivalók és a tiszta természet, de ugyanakkor pihenni is szeretne a nyaralása alatt? A dél-csehországi wellness-üdülések pont megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Ráadásul a szállodában az úszómedencében vagy a wellness-részlegben is pihenhet.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat


Dél-Csehország egy történelmileg gazdag régió, számos várral, kastéllyal, kolostorral, UNESCO műemlékkel, tavakkal és számos gyönyörű várossal, mint például Český Krumlov vagy Třeboň. Tudta, hogy itt egy nagyszerű wellness üdülésben is része lehet?

Wellness kikapcsolódás Dél-Csehországban!

Új helyeket felfedezni csodálatos, de tudja, hogy mitől lesz még csodálatosabb a nyaralása? A kényeztető wellnesstől! Válasszon olyan vendégházat vagy szállodát, amelyik privát wellness-részleggel rendelkezik, így nem kell sehová sem mennie, ha pihenni szeretne.

Az úszómedencével rendelkező szálláshelyek a legnépszerűbbek, és remekül alkalmasak a lustálkodásra. Vannak, akik inkább a pezsgőfürdőt kedvelik a buborékokkal teli forró vízzel, míg a téli nyaralás szerelmesei a szaunát fogják értékelni.

Szeretné kényeztetését tovább fokozni egy pihentető fürdőben vagy esetleg egy masszázzsal? Válasszon olyan szállást, ahol kezelések széles skáláját kínálják a szálláshelyek.