Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Trencsénteplic: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Trencénteplic Szlovákia egyik legrégebbi és legnépszerűbb gyógyfürdője. Meglátogathatja az egyedülálló török hammamot, és élvezheti a jótékony hatású természetes kénes termálvíz erejét. A fürdőzés mellett a környező gyönyörű természet is lenyűgözi, annál is inkább, hiszen Trencsénteplic egy klimatikus gyógyhely is, így megérni nagyokat szippantani levegőjéből egy kirándulás közben. A festői városközpontban egy nagy fürdőpark található egy kis tóval. Itt található a híres Hírességek hídja is a mozivászon sztárjainak emléktábláival. Ráadásul Trencsénteplic városából mindössze 13 km-re van Trencsén (Trencin) bájos történelmi városa, ahol az ősi vár, a Hóhér háza és Szlovákia legszebb zsidó zsinagógája is található.

Trencsénteplic Legkedveltebb utazás

Trencsénteplic egy népszerű fürdőváros Trencsén közelében. A városban található népszerű termálfürdők mellett koncertek, színházi előadások és egyéb kulturális programok várják az ide érkezőket. A város kiváló éttermekben is bővölködik, amelyekben nemcsak a hagyományos szlovák ételeket kóstolhatja meg, de számos más nemzetközi különlegességet is.

További információ

Trencsénteplic Termálfürdő Legkedveltebb utazás

A Trencsénteplic termálfürdő a Strážovské-hegység lábánál található. A fürdő Szlovákia egyik legrégebbi és leglátogatottabb fürdője. A gyógyító kénes termálvíz ideális mozgásszervi problémák kezelésére.

Az egész fürdőt felújították és keleti hangulatban rendezték be, így a gyógyvíz és a professzionális eljárások mellett egyedülálló légkörben is része lehet itt. A nagy szabadtéri medence 33 °C-os termálvízzel egész évben használható.

További információ

Térkép utazási tippekhez 28 utazási tipp

Trencsénteplic: Kirándulási ötletek