Kényeztesse magát egy horvátországi nyaralással! Szálljon meg a Hotel Gala Split **** szállodában, mindössze egy rövid sétára a legendás Split városától. Utalványunknak köszönhetően légkondicionált szobákban pihenhet, bőséges svédasztalos reggelivel várják, feltöltődéséhez pedig válassza a privát strandot vagy a fedett medencében és a szaunában is kikapcsolódhat.

A szálláshelyről

A Hotel Gala Split **** a modern San Antonio Hotel Resort része a horvátországi Podstranában. A szálloda az Adriai-tenger kavicsos strandjának partjától, mindössze néhány kilométerre a híres Split központjától található. Lenyűgöző elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnék eltölteni pihentető nyaralásukat, de népszerű a lelkes turisták körében is, akik innen fedezhetik fel az Adria legszebb helyeit.

A közeli Split (10 km) a horvát tengerpart legnagyobb városa, amely különösen ókori műemlékeivel, de élénk kultúrájával is teljesen elvarázsolja majd. Ne hagyja ki a Diocletianus palotát - az UNESCO listáján szereplő ókori római kori komplexumot, a Szent Domnius székesegyházat, a Jupiter templomot vagy a Riva sétányt sem. Hódítsa meg a Marjan-hegyet (14,6 km) vagy élvezze a fürdőzést a Znjan, Bacvice és Kasjuni strandokon.

Splittől nem messze, a Solin-hegy lábánál található a Salona ókori városa (10,7 km) - Horvátország egyik legfontosabb régészeti lelőhelye. Kicsit távolabb ellátogathat Klis (16,2 km) erődjéhez, amelynek története a Kr. e. 3. századig nyúlik vissza. De más népszerű üdülőhelyekre is elkirándulhat, mint például Sinj (38,1 km), Omis (15,2 km) vagy Trogir (31,5 km) városokba.

Strandok és tengerpart

Bár Podstrana egy kisváros, egy 9 km hosszú strandot kínál a látogatóknak. A legközelebbit a saját szobájából is elérheti, mivel közvetlenül a szálloda előtt van egy privát kavicsos strand. Rendelkezésére áll egy strandbár, valamint napozóágy- és napernyőbérlés is. A strand az üdülőhely teljes partvonalát szegélyezi.

Ha inkább a homokos strandokat kedveli, látogasson el Splitbe. A csendes öbölben a fákkal szegélyezett, finom homokos Firule strand (9,5 km) várja. A strandon bár, zuhanyzók és gyorséttermek találhatók. Split további strandjai inkább kavicsosak, köztük az óriási Znjan strand (7,4 km), amelyet tucatnyi étterem, kávézó és bár vesz körül, és amely vízi sportok és egyéb tevékenységek széles választékát kínálja. Látogasson el a gyönyörű Kasjuni strandra (14 km) a Marjan erdőparkban; valamint a kisebb Bačvice (9,9 km) és Ovčice (9,7 km) strandok is megérnek egy látogatást.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, 18 m²-es Classic kétágyas szobában lesz. A szobában egy franciaágy vagy két egyszemélyes ágy, egy íróasztal székkel és egy síkképernyős TV található. A teljes kényelem érdekében privát zuhanyzós fürdőszoba, légkondicionáló, WiFi kapcsolat és egy mesés kilátással rendelkező erkély áll a vendégek rendelkezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szomszédos Hotel San Antonio **** (50 m) földszintjén található étterem és pizzéria helyi és nemzetközi ételeket kínál, miközben a vendégek élvezhetik a gyönyörű kilátást a közeli tengerpartra. Este pedig a szórakozásé lesz a főszerep a strandbárban, ahol változatos koktél- és más italválaszték is várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Csodálatos kikapcsolódását az üdülőhely melletti, napozóágyakkal és napernyőkkel ellátott privát kavicsos strandon élvezheti. De a Hotel San Antonio **** fedett medencéjét és finn szaunáját is kipróbálhatja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb vendégek a Hotel San Antonio **** helyszíni fitnesztermét, akik pedig egy kis szórakozásra vágynak, azok a biliárd terembe is ellátogathatnak.

Hotel Gala Split ****

Hotel Gala Split ****

Grljevacka 30 , Podstrana
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel San Antonio d.o.o. Cégjegyzékszám: 060323698


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
35 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tengertől
30 m
Busz megálló
8 km
Aquapark
0,3 km

Utazási tippek

Split

Split Utazási tipp

Split Horvátország második legnagyobb városa és Európa egyik legnaposabb helye. Az Adriai-tenger keleti partján fekszik, egy félszigeten, az ország déli részén, Dalmáciában. Ma ennek a fontos kikötővárosnak körülbelül 200 000 lakosa van, és népszerű turisztikai célpont. A város egyik legnagyobb látványossága a Diocletianus-palota, amely ma már szerepel az UNESCO listáján is. A palota a 3. század végén épült, és a város alapítójáról, Diocletianus római császárról kapta a nevét. A császár mauzóleuma helyén ma a Szent székesegyház áll. A székesegyház harangtornya kilátóként is szolgál. Még jobb kilátás nyílik a városra a város fölé magasodó erdős Marjan-dombról.

További információ
Diocletianus palota Splitben
Diocletianus palota Splitben
Baška Voda
Baška Voda
Makarska
Makarska