Ha Horvátország, akkor Aminess! Ha a tökéletes gondtalan nyaralást szeretné megtapasztalni egy tengerparti üdülőhelyen, akkor az Ön számára az Orebićben található Aminess Grand Azur Hotel **** a tökéletes választás, ahol szellős, légkondicionált szobák és all inclusive light ellátás várja. Fedezze fel az alig pár lépésre található gondozott strandot vagy csobbanjon a szabadtéri medencében.

A szálláshelyről

Az Aminess Grand Azur Hotel **** szálloda a népszerű Aminess szállodacsoport tagja, amely a horvátországi Orebic üdülőhelyen, a Peljesac-félszigeten található. Üdüljön ebben az érintetlen természetben, ahol a tiszta tenger és a környék gazdag kultúrája várja. Ha városnéző programra vágyik, akkor fedezze fel a település történelmi nevezetességeit, érdekes üzleteit és egyéb látnivalóit. Ellátogathat például a 15. századi Angyalok Nagyasszonya templomába (1,4 km) vagy a Tengerészeti Múzeumba (1,6 km). A borok szerelmesei pedig megkóstolhatják a helyi Pelješac Dingač és Postup prémium minőségű borfajtákat is.

Az aktív kikapcsolódásra vágyók meghódíthatják a Szent Illés hegyet (2,3 km), ami igaz, hogy körülbelül 5 órát vesz igénybe, de jutalmul egy gyönyörű kilátásban lesz részük Korcula szigetére és a tengerpartra. A Korcula-sziget is megér egy kirándulást, amely kevesebb mint egy órányira van a szállodától. A sziget közel 400 évig Velence uralma alatt állt, ami tükröződik mind a sziget építészetében, mind kultúrájában is. Kiemelt látnivalók közé tartozik még a Szent Márk székesegyház és a Szent Antal templom is. Ne hagyja ki a Városi Múzeumot sem ahol mindent megtudhat a város történetéről, és szerencsés esetben akár egy moreška népi lovagi előadást is megnézhet, melynek eredete egészen a XVII. századik nyúlik vissza.

Strandok és tengerpart

Ha egy horvátországi nyaralásra gondol, valószínűleg már a tengerparton látja magát. Ha így van, akkor egy igazán jó hírrel szolgálhatunk: egy 350 m hosszú, jól karbantartott kavicsos strand mindössze 20 m-re található a szállodától. A napozóágyak és a napernyők itt magától értetődőek, és a strand egy részére kutyák is bevihetők. De nem kell sokat sétálnia akkor sem ha a Škvar (650 m) strandon süttetné a hasát. A közelben található még továbbá az 1 km hosszú homokos és kavicsos Trstenica (2,7 km) és a szintén kavicsos Zamošće (3 km) strand is. Utóbbiból lenyűgöző kilátás nyílik Korčula városára.

Hol fogok aludni?

A tengerparton töltött nap után a nyugalom oázisát találja majd a hangulatos, szellős szobákban, amely méltó egy tengerparti üdülőhelyhez. Minden szoba légkondicionált, privát fürdőszobával, természetesen WiFi-kapcsolattal rendelkezik.

A Standard szoba (18 m²) felszereltségéhez franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy, szekrények, minibár, széf, TV, íróasztal tartozik. A zuhanyzós fürdőszoba piperecikkekkel és hajszárítóval ellátott. Ebben a szobában nem lehetséges a pótágy elhelyezése, valamint erkéllyel sem rendelkezik, azonban egy nagy francia ablak légiessé teszi a tartózkodást.

A Superior szoba (22 m²) egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal és egy pótágyként használható kanapéval van felszerelve. Összesen akár 3 fő elhelyezésére alkalmas. Felszereltségéhez gardrób, íróasztal, TV, széf és minibár, hajszárító és piperecikkek tartozik. A szoba nem rendelkezik erkéllyel, de rendelkezésre áll egy nagy francia ablak, felár ellenében pedig választhat tengerre néző szobát is.

A Superior Junior lakosztály (32 m²) akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas lehet, ahol egy franciaágy és egy kanapéágy található. A fürdőszoba hajszárítóval és piperecikkekkel is felszerelt. Ezen felül TV, széf, minibár, íróasztal és tárolószekrények is rendelkezésre állnak. A hab a tortán a tágas erkély lesz, ahonnan mesés kilátás nyílik a tengerre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nyaralás alatt nem lesz gondja az ellátásra, ugyanis az all-inclusive light ellátásnak köszönhetően teljes mértékben gondoskodnak Önről. Reggelire, ebédre és vacsorára az Aminess Grand Azur éttermében válogathat a bőséges büfé kínálatból, ahol megkóstolhatja az ízletes helyi és nemzetközi ételeket, amit elfogyaszthat a gyönyörű kilátással rendelkező teraszon. Ráadásként étkezés közben korlátlan mennyiségű üdítőt, sört és bort fogyaszthat.

Ha egy kellemes beszélgetés mellett szeretne elfogyasztani egy csésze finom kávét vagy kedvenc koktélját, próbálja ki a Lungomare Restaurant & Bar-t, ahol szívesen készítenek finom grillezett specialitásokat is a frissítő italok mellé. A tágas, tengerre néző terasz szintén nagy vonzerőt jelent. Sőt, a Aperitif bár, amely szintén teraszos ülőhelyekkel rendelkezik, várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A gyönyörű környezet mellett az italkínálat széles választéka, köztük a helyi borok és finom italok is teljesen leveszik majd a lábáról.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda közvetlen közelében található hatalmas édesvízi medence (180 m²) és egy gyermekmedence (30 m²) lesz. A zavartalan napozáshoz és pihenéshez pedig napozóágyak és napernyők is rendelkezésre állnak.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A többi Aminess szállodához hasonlóan az Aminess Grand Azur Hotel **** szálloda is büszkélkedhet egy igazán szórakoztató gyermekprogrammal. A legkisebbek (4 és 10 év közöttiek) számára a Miramì mini gyermekklub áll rendelkezésre, ahol kreatív kézműves programokkal és szórakoztató játékokkal várják a kicsiket, míg a nagyobbak számára a PlayStationnal felszerelt videójáték-szoba áll rendelkezésükre. Az esti programok között szerepelnek még gyermekdiszkók és mozi is, napközben pedig a szabadtéri játszótér várja a gyerekeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek számára is rengeteg kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre, részt vehetnek például különböző sporttevékenységeken (jóga, pilates, vízi aerobic), vagy játékokon (darts, röplabda, ping-pong) és esti programokon (bingó, kvízjátékok...).

Aminess Grand Azur Hotel ****

Aminess Grand Azur Hotel ****

Šetalište kralja Petra Krešimira IV 107 , Orebić
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Aminess d.d. Cégjegyzékszám: 040060543


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 3 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tengertől
100 m
Busz megálló
1,3 km

Utazási tippek

Orebic

Orebic Utazási tipp

A horvátországi Orebic egy hegyvonulat alatt rejtőzik a Peljesac-félszigeten, Dél-Dalmáciában. Ez a gyönyörű természettel körülvett festői kikötő vonzza az aktív sportolókat és a zavartalan tengerparti pihenés szerelmeseit egyaránt. Mártózzon meg a tiszta tengerben, amely mentén számos homokos vagy kavicsos strand húzódik. A magányosok értékelni fogják a csendes öblöket, míg a szórakozni vágyók a turisztikai létesítmények közelségét értékelik a kiváló regionális borokat és ízletes mediterrán ételeket kínáló éttermek és bárok formájában.

Orebic azonban többet kínál a vízparti pihenésnél. A városközpontban megcsodálhatja az ókori kapitányok ősi villáit, magába szívhatja a helyi romantikus hangulatot, és megtekintheti a lenyűgöző 14. századi Az Angyalok Nagyasszonya kolostort. Kirándulási célpontokból sincs hiány. A kikötőből hajók indulnak a közeli Korčulába, és a város feletti hegyekben is remek lehetőségek nyílnak.

Mit érdemes megnézni Orebicben és környékén?

  • Angyalok Nagyasszonya kolostor
  • Korcula-sziget
  • Divna strand
  • Sveti Ilija csúcs
  • Tengerészeti Múzeum
  • Trpanj üdülőhely
  • Kuciste halászfalu
További információ
Korčula szigete
Korčula szigete
Divna strand
Divna strand
A Ston falának bástyái
A Ston falának bástyái