Csodás nyaralás vár Önre a Balaton partján található Carpe Diem szállodában. A dizájn szobák mellett csomagunk svédasztalos reggelit, üdvözlőitalt és egy órás sétahajózást is tartalmaz. A szálloda területén játszótér is található a gyermekek számára.

A szálláshelyről

A Hotel Carpe Diem ***Siófokon található, a Balaton mellett. A szálloda a fő sétányon helyezkedik el, néhány lépésre a strandtól. A közelben éttermek, kávézók, zenei klubok és bárok várják a vendégeket. Látogasson el az Ásványmúzeumba (500 m), a kikötőbe (600 m), a Bebó Aquaparkba (3 km), a Zamárdi Kalandparkba (6, 5 km). A környék egyik legkülönlegesebb települése, amit mindenkinek érdemes felfedezni, nem más mint Tihany, tele látnivalókkal és szórakozási lehetőségekkel (12 km).

Hol fogok aludni?

Szállás: Standard szobában. A szoba felszereltsége: LCD TV, WiFi csatlakozás, légkondicionáló, hűtőszekrény, vízforraló, széf és saját, zuhanyzós fürdőszoba. A szobában legfeljebb 1 babaágy helyezhető el. Felár ellenében kérhető tágasabb, magasabb felszereltségű Standard Plus vagy Superior szoba. A Superior szobában hűtőszekrény és kapszulás kávéfőző is található. A Deluxe szobák akár 2 pótággyal, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel is felszerelhetőek. A Junior Suite apartman nagyon tágas, a hálószobán túl nappalival és konyhával is rendelkezik és 4 fő kényelmes elhelyezésére is alkalmas.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel bőséges büféreggelit fogyaszthat a szálloda éttermében.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Balaton part mindössze 100 méterre található, ahol tökéletes kikapcsolódásban lehet része.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda területén játszótér is található a gyerekek számára.


SZ19000150

Hotel Carpe Diem ***

Hotel Carpe Diem ***

Karinthy Frigyes u. 5 , Siófok
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
IPAP-FA Kft. Cégjegyzékszám: 0709014205


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 19:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
0,3 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
2,9 km