Foglaljon egy kényeztető pihenést a Hotel Agatka Bratislava **** kastélyszállóban, és tapasztalja meg a főúri kényelmet. A félpanziós ellátás mellett érkezéskor egy üdvözlő itallal fogadják. Fedezze fel a szlovák főváros, Pozsony kincseit! A családosok örömére a gyermekek 11,9 éves korig ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A szálláshelyről

A Hotel Agatka Bratislava **** kastélyhotel Pozsony külvárosában található és olyan érzést kelt, mintha csak egy tündérmesébe csöppennénk. A stílusos szállodát egy 17. századi neoklasszikus kastélyban alakították ki, a Sursky prales természetvédelmi övezet szomszédságában, a városközponttól mindössze 25 percre.

Hol fogok aludni?

Szállása kétágyas szobákban lesz, választás szerint két különálló ágyon vagy franciaággyal és pótágyakkal. Bár minden szoba más-más stílusban van berendezve, az alapvető kényelemi szolgáltatások mindegyikben megtalálhatóak: TV, hajszárító, telefon, illetve széf vagy minibár. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik és WiFi-kapcsolat is elérhető. A szállodában összesen 27 szoba és lakosztály áll a vendégek rendelkezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme az udvarra néz, és helyi, illetve nemzetközi fogásokat is kínál. Ébredés után bőséges svédasztalos reggeli várja a vendégeket. A kétfogásos vacsora pedig menüből választható, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda nagyszerű szórakozási és sportolási lehetőségeket kínál a közelben a teljes tartózkodás ideje alatt. Mellette található egy lovasiskola 40 lóval, ahol akár kezdő vagy haladó lovasok is lovagolhatnak.

Hotel Agatka Bratislava ****

Hotel Agatka Bratislava ****

Pezinská 901/5 , Chorvátsky Grob
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Kamila, a.s. Cégjegyzékszám: 35809744


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
7 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 5 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,3 km
Aquapark
17 km
Sípálya
23 km