A Hotel Elenka *** a szlovákiai Nagymegyeren található és egy gyönyörű erdei park veszi körül. Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a híres Thermal Corvinus fürdő csupán egy rövid sétára lesz (280 m). Hajtsa álomra a fejét a hangulatos légkondicionált szobákban, míg a gasztronómiai élményekről a félpanziós ellátás gondoskodik.

A szálláshelyről

A Hotel Elenka *** egy gyönyörű erdei parkban található Nagymegyer (szlovákul: Velky Meder) városában. A szállodától mindössze 280 m-re található a Thermál Corvinus fürdőtől, amely Szlovákia legforróbb termálforrásából táplálkozik. .

Ha egy kis aktivitásra vágyik a vakáció során, próbálja ki a Szlovákia Ringet (32 km), tegyen hajókirándulást a Gabčíkovo gáton (25 km), vagy lovagoljon a Ranch és Czajlika (28 km) területén. A kerékpárosok számára a Dunai kerékpárút, a túrázók számára pedig a Klátovské rameno természetvédelmi terület (24 km), valamint a Číčovské mrtvé rameno (12,7 km) védett természeti terület felfedezése is izgalmas lehet. A történelem és a művészetek szerelmesei szívesen látogatnak el Révkomárom (34 km) városába, ahol a festői Európa tér található, vagy a Duna-központba, ahol megtekinthetik a Kortárs Magyar Művészek Galériáját.

Útközben megállhat akár Győrben is, ahol a város népszerű látnivalói közé tartozik a barokk Bécsi kapu tér, a 18. századi Opat-ház és a 60 méteres Radartorony.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz, franciaággyal, bizonyos szobákban pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A szobák légkondicionáltak, így még a forró nyári időszakban is nyugodtan aludhat. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval. A szobákban kis hűtőszekrény, fotelek, vízforraló és WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotel Elenka étterme gondoskodik az üres gyomrokról. Minden reggel gazdag svédasztalos reggelit fogyaszthat, a napot pedig kétfogásos vacsorával zárhatja, amelyhez 4 fogás közül választhat. Élvezheti a friss, minőségi alapanyagokból készült házias ételeket. A húsok és zöldségek pedig közvetlenül a helyi beszállítóktól származnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda mindössze 280 méterre található a híres Thermál Corvinus Themralparktól. A fürdőben összesen 13 termálvizes medence található, amelyek közül 8 egész évben nyitva tart. A kültéri részen hullámmedence, sodrófolyó, merülőmedence, úszómedence, olasz medence, vízicsúszdák és gyermekmedencék találhatóak. A fedett részlegben spa pezsgőfürdő, családi élménymedence, gyermekmedence, úszómedence, ülőmedencék és egész évben használható vízicsúszdák várják a vendégeket. Van továbbá egy szaunavilág sókamrával, gyógynövény-, gőz-, infravörös- és finn szaunákkal. Az igényesek számára különféle kezelések is rendelkezésre állnak, többek között iszappakolások és halpedikűr.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda közelében gyerekek játszósarok található játékokkal és két szabadtéri játszótér.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szép időben a kültéri teraszon, hidegebb napokon pedig a közös kandallós szobában pihenhet. Ezenkívül társasjátékok is bérelhetők.

Hotel Elenka ***

Hotel Elenka ***

Promenádna 1 , Veľký Meder
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MEDOS VARGA, spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 36254631


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 2 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a tótól
3,8 km
Busz megálló
2,3 km
Aquapark
0,3 km

Utazási tippek

Nagymegyer

Nagymegyer Utazási tipp

A város viszonylag kis méretéhez képest gazdag, 900 éves történelemmel rendelkezik. Ez az a hely, ahol a turizmus, a természet és a fürdőzés kiválóan ötvözi egymást, így garantált a nyugodt kikapcsolódás. Jelenlegi hírnevét főleg a Thermal Corvinus termálfürdőnek köszönheti, további érdekesség még például a földműves eszközök kiállítása, amelynek a város legrégebben épült háza ad otthont. Mindenképpen érdemes még meglátogatni a csicsói holtágat, vagy a Dropie természetvédelmi területet.

Thermal Corvinus
Thermal Corvinus
Révkomárom
Révkomárom
Tata
Tata