A Jasná turisztikai központ kellős közepén épült Hotel Ostredok *** havasi szállodában varázslatos pihenésben lehet része. Napközben különböző látnivalók felfedezése várja Önt, esténként pedig a wellness pezsgőfürdőjében és szaunáiban élvezheti a tökéletes kikapcsolódást. A csomagot ezen felül félpanziós ellátással is kibővítettük.

A szálláshelyről

Az Alacsony-Tátrában látnivalók, természeti kincsek és sportolási lehetőségek végeláthatatlan sora várja. Élvezze a kikapcsolódást a Jasná turisztikai központ kellős közepén épült Hotel Ostredok *** szállodában. A szálloda remek kiindulási pontként szolgál a környék csodáinak felfedezéséhez, az Ostredok kilátóhoz például 4 perc alatt, a Déményfalvi-völgy tanösvényéhez 6 perc alatt, a Verbici-tóhoz (Vrbické pleso) pedig 10 perc alatt juthat el. A közkedvelt Déményfalvi-barlangokat 4 és 6 km-re találja. A téli hónapokban a síelni vágyóknak sem kell messzire utazniuk, hiszen a Jasná síközpont mindössze 500 m-re fekszik a szállodától. Amennyiben további szórakozásra és pihenésre vágyik, úgy látogassa meg a 17 km-re található Tatralandia élményfürdőt.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában, vagy akár két pótágy elhelyezésére alkalmas apartmanban. A szobák saját fürdőszobával, műholdas televízióval, telefonnal és WiFi kapcsolattal rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szlovák, olasz és a nemzetközi konyha ízvilágát a bőséges félpanzió keretein belül kóstolhatja meg, amely a szálloda gyönyörű éttermében kerül felszolgálásra.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú napok fáradalmait a finn és infraszaunában, a gőzfürdőben, vagy a szabadtéri pezsgőfürdőben pihenheti ki. A wellness részleg kezelések és masszázsok széles választékával várja látogatóit.

Hotel Ostredok ***

Hotel Ostredok ***

Jasná 101 , Demänovská dolina
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
bigos s.r.o. Cégjegyzékszám: 46817476


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
14,7 km
Sípálya
0,4 km