Wellness pihenés Szlovákiában

A gyönyörű szlovák természet karjaiban való pihenés a halušky ízével kísérve tökéletes, ha a Tátra fenséges csúcsaira vagy Szlovákia egyéb szépségeire néző kilátással szeretne pihenni. Ráadásul egy wellness pihenés alatt pezsgőfürdő, szauna, masszázsok és egyéb kezelések teszik még tökéletesebbé pihenését.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 70 ajánlat


A wellness-üdülés során kényeztesse magát a pezsgőfürdőben, amely ezernyi buborékkal kényezteti testét, melegedjen fel a különböző típusú és illatú szaunákban,próbáljon ki egy Kneipp-sétányt és pihenjen a tepidáriumban. Ha mindezek mellé a gyönyörű hegyek vagy fürdővárosok látványára vágyik, válassza helyszínül Szlovákiát. Sok szállodában és vendégházban masszázs vagy relaxációs kezelés is várja.

Hová menjen a legjobb wellness pihenésért Szlovákiában?

Ha a tökéletes kikapcsolódást keresi párjával vagy családjával, irány Szlovákia számos fürdő- és termálvárosának egyike. Pöstyén és Trencsénteplic különösen híresek kiváló wellness-szállodáikról, köztük a híres gyógyfürdőkről. De Bajmóc a gyönyörű várával vagy Bellegszencse településen is megtalálhatja amire vágyik.

Kombinálja a wellness pihenést azzal, hogy felfedezi a környező természetet. A Tátra vidékén tett túrák a szlovák természet legszebb szegleteit mutatják meg Önnek. A kiadós séták után élvezze a jól megérdemelt pihenést a szaunában vagy kényeztesse izmait a pezsgőfürdőben - egyes wellness szállodákban még a hegycsúcsokra néző kilátásban is gyönyörködhet.