A festői Liptó régió nemcsak a sportolóknak és a lelkes kirándulóknak tartogat sok látnivalót. Jöjjön és fedezze fel ezt a vidéket és szálljon meg a Stará Zvonica panzióban, amely hangulatos szálláshelyekkel, kiváló étteremmel, ízletes svédasztalos reggelivel várják. A vendégház a legkisebbekről sem felejtkezett el, nekik gyermekkuckó és játszótér áll rendelkezésükre. A gyönyörű környék felfedezése után pedig a mini wellness-részleg várja, hogy feltöltődhessen.

A szálláshelyről

Az újonnan épült Stará Zvonica panzió a szlovákiai Ördöglakodalma-hágó, liptói oldalán található, Szentivánboca (1,9 km) és Maluzsina (2,1 km) települések között. Az Alacsony-Tátra melletti gyönyörű környezet kirándulásra és szabadidős tevékenységekre hív egész évben.

Látogasson el a Krajčovom kilátótoronyhoz (2,5 km), ahonnan mesés kiátás nyílik Szentivánboca településére, a Liptói-hegységre, ráadásul remek helyszín a kiránduásokhoz és a kerékpáros kirándulásokhoz. Vagy látogasson el a közeli Királyboca (5 km) településére, ahol megtekintheti a bányászati múzeumot és megkóstolhatja a Kyselka ásványvízforrást. A síelés szerelmeseit a Királyboca Síterep várja. Kicsit távolabb található az Ördöglakodalma-hágó síközpont (9,7 km). Kipróbálhatja Szlovákia legnagyobb síközpontját, ahol a Jasná-Chopok (39,3 km) 51 km sípályával és 5 km sífutópályával várja, vagy meghódíthatja a Paucsinalehota (32,5 km) és Németporuba (24,7 km) síközpontokat is.

A környék egyik fő szórakoztató központja a Liptoszentmiklóson (23,3 km) található Tatralandia aquapark, ahol 14 úszómedencét és 26 vízicsúszdát próbálhatnak ki, valamint feltöltődhetnek a wellness-részlegben és a kelta szaunavilágban. Rossz idő esetén gyerekekkel ellátogathat a Fantázia Liptó parkba vagy az Illúziók Galériájába. Nyáron ne hagyja ki a Szentmáriai-víztározó (26,1 km), a "Szlovák-tenger" meglátogatását, amely remek fürdőzési és vízi sportolási lehetőségeket kínál.

Hol fogok aludni?

Szállása a Stará Zvonica vendégház által kínált 2 kétágyas szoba és 5 apartman egyikében lesz. Minden esetben privát fürdőszobával, piperecikkekkel, hajszárítóval, vízforralóval, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkeznek. Az apartmanokban hűtőszekrény is található.

  • A kétágyas szoba 26 m²-es, amely 2 ággyal (kettéosztható vagy egy franciaággyá alakítható) és egy kis fotellel ellátott ülősarokkal rendelkezik.

  • A 2+2 apartman 30 m²-es, amely egy külön franciaágyas hálószobából és egy kanapéval felszerelt nappaliból áll.

  • A 2+4 apartman 47 m²-es, amely egy duplex apartman. Az alsó szinten található egy kanapéval ellátott nappali és egy külön fraciaágyas hálószoba. A lépcső fölött egy állandó pótágy található 2 fő részére egy franciaágy formájában.

  • A 4+2 apartman 69 m²-es, amely 2 hálószobából áll egy franciaággyal és egy kanapéval és étkezőasztallal ellátott nappaliból áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi konyha középpontjában a friss alapanyagok felhasználására helyezik a hangsúlyt, ahol Szentivánboca és Liptó környéki hagyományos ételeket szolgálnak fel. Ugyanakkor ezek az autentikus ételek már kicsit modernebb formában kerülnek az asztalra.

A helyi kisboltban pedig ropogós péksüteményeket vásárolhat, vagy finom helyi termékeket - sajtokat, gyógyteákat, tejtermékeket, minőségi borokat a Masaryk Skalica borászatból, házi szörpöket, lekvárokat vagy mézeket.

Ezenkívül egy kültéri kis sütögető hely várja ülőhelyekkel is használható, esetleg a helyi boltból származó finomságok elkészítéséhez. Mit szólna egy grillezett lucfenyőhöz, már csorog a nyála?

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyugalom és a pihenés oázisa egy modern mini-wellness-részleg lesz, ahol finn szauna, kambala jégvödrös zuhany és egy szabadtéri dézsafürdő várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A vendégház a gyerekekről sem feledkezett meg, számukra gyerek sarok és egy nagy szabadtéri játszótér áll rendelkezésre, számos mászókával és egyéb attrakciókkal. Az udvaron pedig juhokat, kecskéket és nyuszikat lehet simogatni, amely biztos mosolyt csal majd az arcukra.

Penzión Stará Zvonica

Penzión Stará Zvonica

Nižná Boca 651 , Malužiná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
NVB Invest, a.s Cégjegyzékszám: 50936956


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 19:30
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tótól
26 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
35 km
Sípálya
8 km
Sífutás
8 km

Utazási tippek

Alacsony-Tátra

Alacsony-Tátra Utazási tipp

Az Alacsony-Tátra kiváló választás a túrázás, síelés és fürdőzés szerelmeseinek. A nemzeti park központját a Déményfalvi-völgy képezi. A Tátrában kiváló lehetőség kinálkozik túrázásra, elegendő csak kiválasztani a megfelelő túraösvényt, vagy kerékpárutat. A legismertebb turista célok közé tartozik a Szentmáriai-víztározó, a Jánská Dolina, a turisták körében nagy hírnévnek örvendő hegycsúcs, a Chopok, vagy a legmagasabb csúcs, a Gyömbér. A Gyömbér megmászása nagyobb fizikai felkészültséget igényel. A Chopok - Ördöglakodalma-hágó szakasz is remek túrázási lehetőséget kínál, mely közben lélegzetelállító kilátás nyílik a környező völgyekre.

További információ
Szentmáriai-víztározó
Szentmáriai-víztározó
Liptószentmiklós
Liptószentmiklós
Tatralandia Aquapark
Tatralandia Aquapark