Luxus pihenés Szlovákiában

Mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra. Kényeztesse magát luxusszállodákban, és élvezze a mesebeli kikapcsolódást. Pihenjen a tágas, king-size ággyal ellátott szobában, és töltődjön fel a szálloda wellness-részlegén.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 14 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A nyaralásunk szuper volt, de legközelebb biztos, hogy tovább maradunk. A Penzion Quatro legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a termálfürdő közvetlen közelében található. Így nem kell autóba szállni, vagy gyalog cipelni a strandcuccokat, ami nagy előny az idősebbek vagy a gyermekes családok számára.A reggeli is bőséges volt és változatos, így nagyon elégedettek voltunk.”

Nikola Pecková
Nikola Pecková
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat az ikonikus Hotel Patria **** szállodában, ahol kiváló félpanziós ellátásban részesültünk a Sunny étteremben. Kiemelném a nagyon barátságos és segítőkész személyzetet is. Teljesen ellazulhattunk a wellness-részlegben, ahol rengeteg lehetőség van a pihenni vágyóknak például egy kemény túrázós nap után. Felejthetetlen élmény volt számomra a szállás egyedülálló elhelyezkedése, amely közvetlenül a gyönyörű Csorba-tó mellett található, így ez a hely ideális kiindulópont lehet a túrázók és a síelők számára. ”

Lukáš Fecko
Lukáš Fecko
Informatikai csapatvezető


Egy szlovákiai kiruccanás mindig remek ötlet, akár a hegyek, akár a romantikus helyek csábítják, vagy a termálvízzel rendelkező szlovák fürdővárosok(Trencsénteplic, Dunaszerdahely, Pöstyén).

Szálljon meg Szlovákiában egy luxusszállodában vagy luxus vendégházban

Ha igazán jól szeretné érezni magát, válasszon szlovákiai luxusszállásaink közül. Ebbe a válogatásban csak néhány szálloda és vendégház került be, amelyeknek több feltételnek kellett megfelelniük. Ahhoz, hogy bekerüljenek ebbe a listába nagyszerű vagy kiváló értékeléssel kell rendelkezniük ügyfeleinktől (legalább 4/5), igazán kényelmes szobákkal és első osztályú szolgáltatással, a legtöbb esetben hosszú érvényességgel, hogy több különböző időpont közül választhasson, és privát wellness részleggel, hogy a kikapcsolódás igazán tökéletesen sikerülhessen.

Ha még biztosabb szeretne lenni abban, hogy az üdülése tökéletes lesz, keresse a "Személyesen ellenőrzött" címkét ajánlatainkon, amely megerősíti, hogy a Travelking csapatának legalább egy tagja személyesen járt a szállodában és kifogástalannak tartotta a szálláshelyet.