Wellness üdülés a Tátrában

Nem kell választania a szemet kápráztató természeti környezet és a wellness lehetőségek közül, ha a Tátrába utazik. Kínálatunknak hála elfelejtheti a bosszantó kompromisszumokat és átélheti álmai hegyvidéki wellness üdülését.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 35 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ittlétet. Bár az egyik nap esett az eső, így is rengeteg lehetőség volt a szórakozásra. A szobánkból csodás kilátás nyílt a Tátrára, esténként egy pohár prosecco mellett többször gyönyörködtünk benne. Szuper volt a wellness is, kipróbáltuk a pezsgőfürdőt és a szaunát is. A félpanziós ellátás bőséges és finom volt. A szálloda környéke tele van látnivalókkal. A közelben van egy bobpálya, amit nagyon élveztünk és megnéztük a Belianska-barlangot is. Összességében nagyon elégedettek voltunk a Hotel Tulipánban való tartózkodásunkkal, és csak ajánlani tudom magam és a párom nevében.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat az ikonikus Hotel Patria **** szállodában, ahol kiváló félpanziós ellátásban részesültünk a Sunny étteremben. Kiemelném a nagyon barátságos és segítőkész személyzetet is. Teljesen ellazulhattunk a wellness-részlegben, ahol rengeteg lehetőség van a pihenni vágyóknak például egy kemény túrázós nap után. Felejthetetlen élmény volt számomra a szállás egyedülálló elhelyezkedése, amely közvetlenül a gyönyörű Csorba-tó mellett található, így ez a hely ideális kiindulópont lehet a túrázók és a síelők számára. ”

Lukáš Fecko
Lukáš Fecko
Informatikai csapatvezető


A Tátrát elsősorban az aktív kikapcsolódás szerelmesei keresik fel, hogy kedvükre túrázzanak, kerékpározzanak és síeljenek. Azonban egy sportos nap után esik igazán jól a szaunában és a pezsgőfürdőben pihenni. Foglaljon Ön is olyan szállást, ahol a szálloda wellness szolgáltatásokkal kedveskedik vendégeinek, hogy ne csak szép emlékekkel, de szinte új emberként térhessen haza a kirándulásról.

Wellness szállodák a Tátrában

A Tátrában számos csúcsszállodát talál a hegység szlovák és lengyel oldalán egyaránt . Ezek szinte mindig rendelkeznek saját wellnessrészleggel, ahol a vendégek megpihenhetnek a termálmedencében vagy a pezsgőfürdőben, felmelegedhetnek a szaunákban és akár egy masszázst is igénybe vehetnek. Ráadásul nem ritka, hogy gyermekmedence is a rendelkezésükre áll, így még a gyerekek is kiválóan szórakozhatnak. A család legkisebbjeinek sem kell tehát kimaradniuk hegyvidéki wellness üdülésből, ahogy a kutyájának sem, hiszen ma már számos szálloda felkészült a négylábú kedvencek fogadására.

A wellnessrészleg szolgáltatásai jól jönnek majd, ha nyáron érkezik ide. Ahogy a téli síelést is a szaunában vagy a pezsgőfürdőben pihenve koronázhatja meg.

A Tátra legszebb látnivalói

Szlovákia legmagasabb hegyei és legjobb luxusszállodái a Magas-Tátrában találhatók. Itt mászhatja meg Szlovákia legmagasabb hegyét, a Gerlachfalvi-csúcs (2 654,4 m tengerszint feletti magasság), valamint a valamivel alacsonyabb Lomnici-csúcsot is. Utóbbira szerencsére felvonóval is fel lehet jutni. A számtalan túrázási lehetőség, a fantasztikus síterepek és a nagyszerű éttermek mellett meglátogathatja az Álmok tornya kilátót, vagy az AquaCity Poprad víziparkot is.

De nem fogja megbánni azt sem ha az Alacsony-Tátra mellett dönt, ahol péládul olyan világsznvonalú síközpont várják, mint a Jasná. Nyáron pedig kapaszkodjon fel a Chopok vagy a Gyömbér tetejére és élvezze a környékre és a Magas-Tátrára nyíló kilátást.

Szlovákia keleti részén található a Bélai-Tátra, amely a ritka virágokkal tarkított hatalmas rétjeiről ismert. A környéken a Bachledka lombkorona ösvény és a Bachledova dolina Kilátótorony számítanak a legnépszerűbb látnivalónak.

A Lengyel-Tátra pedig, ahogy a neve is jelzi, Lengyelország területén magasodik a világ felé. Ez a régió is bővelkedik a modern szállodákban és wellness központokban. A térség leghíresebb városa Zakopane, amit leginkább a síközpontjai miatt keresnek fel a turisták, akik itt mászhatják meg Lengyelország legmagasabb hegyét, a Rysy-t (2499 m tengerszint feletti magasság).