Hotel Kraus ***

Hotel Kraus ***

Palackého 135/7, Mělník
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
GREMLIN GROUP s.r.o. Cégjegyzékszám: 07439687


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Kerékpártároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,1 km
Busz megálló
0,2 km

A szálláshelyről

A Hotel Kraus *** Mělník történelmi központjában kínál szállást vendégeinek. Fedezze fel város gyönyörű történelmi épületeit, műemlékeit és a környék varázslatos természeti szépségeit.

A szállástól rövid sétával érjük el a Mělník kastélyt (0,3 km), amely évszázadokon át határozta meg a város életét. Lenyűgöző az kastély építészeti sokszínűsége, mivel a romántól a barokkig minden történelmi stílus nyomait magán viseli. A kastély szomszédságában található a Szent Péter és Pál templom, amelynek kriptájában 10-15 ezer emberi csontváz található (0,2 km).

A szálloda közvetlen közelében is jelentős műemléket csodálhatunk meg: a Prága kapu gótikus tornya (0,1 km), a város középkori erődítményének legrégebbi fennmaradt emléke. Ma a tornyot művészeti célokra használják, legfelső emeletén pedig a városra nyíló pazar kilátás-ban gyönyörködhetünk .

Egyedülálló látványt nyújt az Elba és a Moldva találkozása is, amit a Vráz-kilátóba (0,5 km) felkapaszkodva csodálhatunk meg a legjobban.

Rövid autózást kell csak vállalnia ahhoz, hogy meglátogassa a gótikus Kokořín várat (16,7 km), a homokkő szikláiról ismert Kokořín Tájvédelmi Területet (24,5 km) vagy a harang alakú vulkanikus Ríp hegyet (25,4 km).

Hol fogok aludni?

A Standard szobát két személy és legfeljebb két gyermek fogadására alakították ki. A Kényelmes kétágyas szoba márkás TV-vel és wifivel rendelkezik. A zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt privát, modern fürdőszoba teszi teljessé a kényelmet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Tartózkodása során tápláló büféreggeli biztosít kellő energiát az egész napos kiránduláshoz.