Fedezze fel Krakkó történelmi jelentőségű belvárosát és élvezze a szűk utcácskák varázslatos hangulatát. A Hotel Nowa Panorama *** mindössze 3 km-re épült a lengyel város történelmi központjától, így az év minden szakaszában remek kiindulási pontként szolgál a város bejárásához. Éljen át családjával egy felejthetetlen pihenést és szálljon meg a kényelmes szobák egyikében, illetve élvezze az élményfürdőbe szóló kedvezményeket és a masszázsokat.

A szálláshelyről

A Hotel Nowa Panorama *** szálloda Krakkó csendes övezetében épült, a gyönyörű Zakrzowek tavak (1,5 km) közelében. A város közponjta, amely az UNESCO világörökség listáját bővíti, mindössze egy karnyújtásnyira található a szállodától. Látogassa meg például Wawel várát (4 km), vagy a mesébe illő Fő teret, amely a városházának és a híres Sukiennice (4,5 km) piacnak ad otthont, esetleg a csodálatos Kazimierz zsidónegyedet (4 km). A város felfedezése közben ne feledkezzen meg megállni a kiváló kávézók, éttermek, vagy csokoládézók egyikében.

Decemberben a Fő teret Európa egyik leggyönyörűbb karácsonyi vására lepi el. Krakkó több UNESCO által védett emlékhely meglátogatásához is ideális kiindulópontként szolgál, ezek többek között a Wieliczka és Bochnia sóbányák (16 km) és az auschwitz–birkenaui koncentrációs tábor (65 km).

Hol fogok aludni?

A szálloda összesen 20 szobával rendelkezik, amelyek hangulatos, modern belső terekkel rendelkeznek. Minden szoba TV-vel, telefonnal, WiFi kapcsolattal, íróasztallal és saját zuhanyzós fürdőszobával van felszerelve.

  • A Kétágyas szoba 20 m²-es, amely egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal rendelkezik.

  • A Családi szoba 24 m²-es, amely akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas egy- vagy kétágyas szobákban.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában reggelente bőséges büféreggelik kerülnek tálalásra. Félpanziós ellátás esetében a napot háromfogásos menüválasztásos vacsorákkal zárhatja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebb vendégeire is gondolt, hiszen játszósarok és játszótér is található itt.

Hotel Nowa Panorama ***

Hotel Nowa Panorama ***

Wacława Lipińskiego 3/1 , Kraków
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
NOWA PANORAMA s.c. Cégjegyzékszám: 367597686


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
12 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Játszótér
Baby barát

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,5 km
Távolság a tótól
2 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
10 km