Jutalmazza munkavállalóit felejthetetlen élményekkel

Ajándékutalványok minden igényre

Ajándékozza meg munkatársait egy felejthetetlen utazással a Travelking.hu utalványával.

Ez a tökéletes ajándék, hiszen a munkavállalók maguk dönthetnek, mely álomutazásunkra szeretnék beváltani az utalványt. Egy csodás wellness hétvége, egy hegyvidéki kirándulás, vagy egy városnéző túra? Nálunk mindet megtalálja!

Hogyan tud ajándékutalványt vásárolni?

Az ajándékutalvány azonnal megérkezik elektronikusan

Nem kell sorban állnia boltokban, vagy várnia a kiszállításra. Az ajándékutalványt elektronikus formában, a vásárlást követően azonnal, e-mailben kapja meg. Ráadásul az utalvány a vásárlás dátumától számított 1 évig felhasználható.

Az ajándékutalványról számlát állítunk ki

Számláját a fizetés beérkezése után e-mailben küldjük el - online tranzakció (bankkártyás fizetés) esetén azonnal, banki átutalással történő fizetéskor pedig néhány napon belül.

Különleges kérés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz

Ha nyomtatott ajándékutalványt szeretne, vagy egyedi üzenetet kíván megadni, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Ajándékutalvány összege20 000 Ft
Ajándékutalvány összege40 000 Ft
Ajándékutalvány összege60 000 Ft
Ajándékutalvány összege80 000 Ft
Ajándékutalvány összege100 000 Ft
Összeg megadása
-
Ft
+

Tudnivalók ajándékutalványainkról

  • Az utalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes.
  • Az ajándékozott a Travelking.hu kínálatának bármely szállására felhasználhatja a foglaláskor. A vásárlás gomb megnyomása után, a rendelési összesítőben, a ‘Van ajándékutalványom/ kedvezményre jogosító kódom’ mezőben adhatja meg, az utalvány számát és érvényesítheti azt.
  • Az ajándékutalvány teljes összegét nem kell egyszerre felhasználnia. A fel nem használt maradék összeg kredit formájában kerül jóváírásra felhasználói fiókjában, és az utalvány érvényességi ideje alatt, továbbra is felhasználható marad egy következő vásárláshoz.
  • Az ajándékutalványra nem kell várnia, hiszen a fizetés után azonnal megérkezik elektronikus formában. A számlát a vásárlást követően e-mailben kapja meg, illetve a profiljából is le tudja tölteni.
  • „Az utazáskor szerzett emlékeket senki nem tudja elvenni. Ajándékozzon felejthetetlen élményeket!“

Különleges kérése, vagy kérdése merült fel az ajándékutalvánnyal kapcsolatban?

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet