Szálljon Visegrád egy csendes részén, a Dunakanyar buja természetének lágy ölén. Lazítson a adult-friendly Patak Park Hotel pezsgőfürdőjében, finn vagy infraszaunájában. Élvezze a félpanziós ellátást, és szórakozzon a társasjátékokkal vagy csocsózzon egy jót barátaival. A környéken pedig számtalan olyan látnivaló várja, mint a visegrádi vár, a híres bazilika és a csodás Budapest.

A szálláshelyről

A adult-friendly Patak Park Hotel Visegrád csendes részén, a természet lágy ölén szállásolja el vendégeit. A romantikus környezet tökéletes egy felejthetetlen kétszemélyes kiránduláshoz. Fedezze fel a Dunakanyar szépségét, és az izgalmas közeli látnivalókat.

A használja ki a szálláshely békés környékét arra, hogy elfelejtse mindennapi gondjait. Ebben az is segíteni fogja ha bájos sétákat vagy kerékpártúrákat tesz a mesés Dunakanyarban (1,9 km). A terület Budapest és Esztergom között fekszik, a híres történelmi város Visegrád (1,5 km) közvetlen közelében. Ráadásul a Duna mentén megtekinthető más látnivalókkal és településekkel együtt az UNESCO listáján is szerepel.

Ha szereti a történelmet, akkor egyszerűen nem tud majd betelni ezzel a régióval. A közeli Visegrád izgalmas kirándulásra invitálja, ahol megismerheti a város múltját. Az egész város látképét és életét is meghatározza a Duna jobb partján álló vár (3,3 km). Ezen kívül a városközpontban tekinthető meg a Királyi Palota (2,2 km) és számos más építészeti gyöngyszem.

Ne hagyja ki a Esztergomi bazilikát és a királyi várat (23,5 km) sem, a monumentális alkotás méreteivel és szépségével nyűgözi le a turistákat. A Duna-Ipoly Nemzeti Park (5 km) területe is könnyen elérhető. Itt a Rám-szakadék szurdokai a legkedveltebbek a kirándulók körében. Ha pedig Budapest (38 km) felé veszi az irányt, mindenképpen egész napos kirándulásra számítson, a rengeteg látnivalónak köszönhetően.

Hol fogok aludni?

Szállását egy hangulatos és kényelmes szobában vagy apartmanban foglalhatja el. A magas szintű felszereltségnek köszönhetően nem hiányzik a zuhanyzóval vagy káddal ellátott privát fürdőszoba, amit az ülősarok, az íróasztal, a TV, a minibár és légkondicionáló berendezés egészít ki. A szobákban fürdőköpeny, szauna törölköző és tartalék párna is rendelkezésére áll majd.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • A Superior kétágyas szoba stílusos fabútorokkal rendelkezik és egy francia erkéllyel is ellátták. A kilátás és a belső tér eleganciája minden vendéget egyből lenyűgöz. A fürdőszobában pedig kád vagy zuhanyzó található. Minden szobából gyönyörű kilátás nyílik az erdőre, a szálloda kertjére vagy a hegyekre.

  • Az 1 hálószobás apartman tágas belső térrel rendelkezik és egy nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobából áll. Ezen kívül kávé- és teakészlet, ásványvíz és papucs is található a szobában. Az apartman a szálloda belső kertjére néz.

  • A két szintes Deluxe apartman egy hálószobára és egy nappalira oszlik. A lakosztályhoz egy erkély is tartozik, ahonnan pazar kilátás nyílik az erdőre. A fürdőszobát káddal szerelték fel. Ezen kívül forróital-készlet, ásványvíz és papucs áll a vendégek rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda bisztrójában és borozójában elsőosztályú gasztronómiai élményekben lehet része. Az étlapon a hagyományos konyha szezonális ételei szerepelnek, amelyeket kizárólag minőségi és friss alapanyagokból készítenek. Az fogásokat gondosan és fantáziadúsan tálalják, így nem csak az ízlelőbimbókat, hanem a szemet is gyönyörködtetik.

A bisztró büféreggelit és vacsorát szolgál fel, de napközben is beugorhat, hogy az étlapról rendeljen valami finomat.

Meglátogathatja a klimatizált és stílusosan berendezett borospincét is, a nyári hónapokban pedig a közvetlenül a patak mellett található fedett szabadtéri teraszon élvezheti a jó időt.

Hol kapcsolódhatok ki?

A természet közepén olyan kikapcsolódásban lehet része, amit soha nem fog elfelejteni. A szálloda saját pihenőterasszal rendelkezik, ahol a kültéri pezsgőfürdőben, a finn szaunában valamint az infraszaunában pihenhet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kirándulás kalandjait kellemesen egészíti majd ki a szabadtéri fitneszpark, és a 6 fitneszgép, amik segítségével a tartózkodás alatt is formában tarthatja magát. Azt sem szabad elfelejteni, hogy asztaliteniszezésre, csocsózásra, dartsozásra és lengőtekézésre is lesz lehetősége. De a hotel társasjátékok szerelmeseire is gondolt, a biciklisek pedig értékelni fogják a kerékpártárolót.


NTAK szám: SZ19000523

Patak Park Hotel

Patak Park Hotel

Mátyás kir. u.82 , Visegrád
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
MM 2000 PLUS Kft. Cégjegyzékszám: 13-09-078164


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
6 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Busz megálló
0,6 km
Sípálya
6 km

Utazási tippek

Dunakanyar

Dunakanyar Utazási tipp

A Dunakanyar a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza. Ez a terület híres gyönyörű tájáról és történelmi jelentőségéről. A Duna ezen a részen a Börzsöny és a Visegrádi-hegység között folyik. A Dunakanyar fontos turisztikai célpont hazánkban, a Duna-menti településekkel együtt az UNESCO világörökségi várományosi (jelölti) listán is szerepel, visegrádi középkori királyi központ és az esztergomi vár helyszíneinek összevonásával. 2006 óta a Dunakanyar védőszentje Szent Hedvig lengyel királynő. Látogatása során semmiképp ne hagyja ki az Eszetergomi bazilikát, a Visegrádi Fellegvárat, illetve a Szentendrei szigetet és skanzenfalut!

Visegrád
Visegrád
Visegrádi fellegvár
Visegrádi fellegvár
Esztergom
Esztergom