Tapasztalja meg Ön is a budapesti margitszigeti gyógyvíz jótékony hatását. A korszerű Aronia Spa & Wellnessben két termálmedence, egy úszómedence, szaunavilág és egy modern fitneszközpont várja a vendégeket. Egyszóval, mindent megtalál a teljes testi és lelki felfrissüléshez.

Fedezze fel a béke és a pihenés oázisát a magyar főváros szívében. Az Aronia Spa & Wellness a fényűző Aquincum Hotel része, amely exkluzív helyen, a Duna partján, a Budán található.

Relaxáljon a kellemesen meleg termálvizes medencékben, és élvezze a gyógyvíz jótékony hatását az izmokra, ízületekre és a keringésre. A közeli Margitsziget forrásának vize kálciumban, magnéziumban, és nátriumban gazdag, mely hatóanyagok segítenek a fájdalom enyhítésében, a stressz csökkentésében és az egész test regenerálásában.

A wellness elmaradhatatlan része az úszómedence is. Az immunrendszere erősítéséhez szaunázással is hozzájárulhat, hiszen a szaunavilágban, finn szaunát (külön a férfiaknak és a nőknek), infra szaunát és gőzkabint is kipróbálhat.

Mindemellett különféle masszázsok és terápiás kezelések is várják, amelyek garantálják, hogy a spa-ban töltött idő után úgy érezze, teljesen felfrissült és újjászületett.

Ha meg szeretne dolgozni a kényeztető kezelések és termál vizes relaxáció élményéért, akkor a jól felszerelt fitnesz teremben modern gépeken tehet egészségéért.