Váltsa valóra gyerekkori álmát és irány Párizs, ahol felejthetetlen élmény várja Önt és gyermekeit a Disneyland® Paris & Walt Disney Studios®-ban! Háromnapos tartózkodása során megtapasztalhatja a leghíresebb hullámvasutakat, találkozhat kedvenc mesefiguráival, és megcsodálhatja a varázslatos fényjátékokat. A mesés hangulatot tovább fokozza majd, hogy a Disney által inspirált szálláshelyeken pihenhet, és a maximális kényelem érdekében buszjárat szállítja közvetlenül a vidámparkba.

A szálláshelyről

Szállása a Disney Hotel Santa Fe ** vagy a Disney Newport Bay Club *** szállodában lesz. Ne hagyja, hogy a hotelnevekben szereplő városnevek megtévesszék, mivel mindkét épület Párizs külvárosában található, nem messze Disneyland®-től. A Disney Hotel Santa Fe ** szállodából gyalogosan akár 20 perc alatt is elérheti a vidámparkot, míg a Hotel Newport Bay *** szállodából az út mindössze 15 percet vesz igénybe. Autóval vagy tömegközlekedéssel pedig még ennél is hamarabb odaérhet, hogy megvalósítsa gyerekkori álmát és felfedezze ezt a mesevilágot.

A környék legfontosabb látnivalói természetesen a Disney témájú vidámparkok, a Disneyland® Park és a Walt Disney Studios® Park. De ha egy kis időre szeretne kiszakadni a mesevilágok varázslatos környezetéből, akkor tegyen egy romantikus városnéző sétát és fedezze fel Párizs utcáit, ahova körülbelül egy óra alatt eljuthat. A városközpontban olyan műemlékeket tekinthet meg, mint a híres Eiffel-torony és a Diadalív, vagy felfedezheti a különböző múzeumokat és galériákat, köztük a Louvre-t vagy a Grévin Viaszmúzeum-ot.

Hol fogok aludni?

Szobaválasztása során ötletet meríthet kedvenc filmjeiből, ugyanis a szobákat nagymértékben Disney mesék és kasszasikerek ihlették.

A Disney Hotel Santa Fe szobái a Verdák című film rajongóinak fognak tetszeni, amely a szobákat és a szálloda többi részét is erősen inspirálta. A szobákban Route 66 stílusú dekoráció, kényelmes franciaágy, privát fürdőszoba, TV és WiFi hozzáférés várja a vendégeket.

A Disney Newport Bay Clubban találkozhat néhány kedvenc karakterével, mint például Mickey és Minnie egérrel. A szobákban magas szintű kényelemben lesz része, ahol élvezheti a retro jachtklub hangulatát. A tengerészeti témában berendezett szobákban szintén franciaágy, privát fürdőszoba, TV és WiFi kapcsolat található. Emellett fedett és szabadtéri medence vagy szauna is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Disney Hotel Santa Fe ** ételeit elsősorban a mexikói konyha ihlette. Kóstolja meg a különféle specialitásokat a La Cantina büfében. Indítsa napját itt egy bőséges reggelivel. A kínálatban a vegetáriánusok és vegánok is megtalálják a számukra megfelelő ételeket. Egy frissítő italért a Rio Grande Bar-ba, egy délutáni kávéért pedig a népszerű Starbucks-ba is ellátogathat.

A Disney Newport Bay Club éttermében is felejthetetlen kulináris élményben lehet része. A Cape Cod étteremben minden reggel bőséges reggelit fogyaszthat, napközben pedig különféle halételeket és egyéb különlegességeket kóstolhat meg. Ebédre vagy vacsorára a Yacht Club étterem felé vegye az irányt, amelyet a mediterrán hangulatú New England-i konyha ihletett. A nap lezárásaként pedig fogyassza el kedvenc italát a Captain's Quarters Bar-ban, ahol egy luxus bőrfotelben ülve úgy érezheti magát, mintha legalább két jacht tulajdonosa lenne.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Itt tartózkodása során a Disneyland® Paris egyedülálló Magic Over Disney® fényshow-ja lesz a csúcspont. A Disneyland® Paris két nagy vidámparkból áll, amelyek közvetlenül egymással szemben helyezkednek el: ezek a Disneyland® Park és a Walt Disney Studios® Park. Mindegyik park egy kicsit mást kínál:

A Walt Disney Studios® Park-ban minden a filmekről szól. Merüljön el Hollywood hangulatában, ahol mindent megtudhat kedvenc filmjei és meséi készítéséről. Ne hagyja ki a hullámvasutakat sem, mint például a Cars ROAD TRIP, vagy a különböző showműsorokat is érdemes megnézni.

A Disneyland® Park öt különböző területből áll, amelyek között számtalan hullámvasút található, köztük a Big Thunder Mountain, a Buzz Lightyear Laser Blast és a Star Wars Hyperspace Mountain. Emellett változatos programokkal várják. A Disneyland® Park szíve és fő szimbóluma a Csipkerózsika mesevár. Az amerikai Disneyland® mintájára épült kastélyt öt tematikus terület veszi körül, amelyek tele vannak látnivalókkal és felejthetetlen élményeket kínál:

  • Main Street USA - A western-város stílusú Main Street USA a vidámpark kapuja. Az utca éttermeknek és üzleteknek ad otthont. A vasútállomáson pedig felszállhat egy "városnéző" vonatra is, amely az egész parkon keresztülviszi.

  • Adventureland - A Kalandsziget izgalmas élményeket kínál a világ minden szegletéről. Tegyen egy felejthetetlen kalózhajózást Jack Sparrow-val, vagy fedezze fel az ősi romokat Indiana Jones-szal, menjen el egy szafarira Afrika szívébe, vagy kövesse Aladdint Agrabah varázslatos utcáin.

  • Discoveryland - A Discoveryland a park legújabb része, ahol számos felfedeznivaló várja a kalandorokat. A legnépszerűbb attrakció a Space Mountain: Mission 2 hullámvasút, amely egy rakétával az űrbe repít. Emellett lézerfegyverrel is lövöldözhet a Toy Story karakterek mellett. Kipróbálhatja Verne Gyula tengeralattjáróját is, vagy utazzon az 1950-es évekből származó autókkal.

  • Fantasyland - A Fantasyland a park legrégebbi része, amely különösen népszerű a fiatal látogatók körében. Itt található a Disneyland® Paris legnépszerűbb attrakciója, a Kisvilág, ahol a mesebeli figurákkal teli világban csónakázhat. Csatlakozzon Pán Péterhez egy Londonból Sohaországba tartó kiránduláson, vagy üljön fel az Alice Csodaországban teáscsészéire. Itt olyan népszerű gyerekfigurákkal találkozhat, mint Micimackó, Hamupipőke, Mickey és Minnie egér és még sokan mások.

  • Frontierland - A Frontierland a vadnyugatra kalauzol el, egészen a cowboyok és indiánok közé. Próbálja ki a Big Thunder Mountain hullámvasutat, amely a park meghatározó látványossága. A fiatal látogatókat a Pocahontas hercegnő meséjének stílusában kialakított indiánfalu fogja levenni a lábáról, azoknak pedig akik egy kis izgalomra vágynak van egy kísértetház is.

Magic over Disney

Magic over Disney

Boulevard de Parc , Marne-la-Vallée, France
Franciaország

A szálláshely üzemeltetője:
Wagner Kurzreisen GmbH Cégjegyzékszám: HRB166756B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
35 km
Busz megálló
0,8 km