A Makarska Riviéra az egyik legnépszerűbb horvátországi üdülőterület, és nem véletlenül. Gyönyörű strandok, rengeteg program, izgalmas helyi kultúra és érdekes kirándulóhelyek - egyszóval egy álomnyaralás várja az ide utazókat. Szálljon meg a Beach Hotel Plaza***-ban, közvetlenül a tengerparton, és élvezze a bőséges büféreggelit, pihenjen a tengerparton és térjen haza számtalan felejthetetlen élménnyel.

A szálláshelyről

A Beach Hotel *** a horvát tengerparton, Drašnice településen, a híres Makarska Riviérán található. Akár a tengerparti pihenés, akár a természetjárás, a városnézés vagy a kalandok miatt indul útnak, ez a hely biztosan tartogat Önnek is valamit.

A szálloda közvetlenül a Drasnice strand mellett fekszik, így szállása szó szerint csak néhány lépésre található a hullámoktól. A környék további népszerű strandjai: Tučepi (8,3 km), Dračevac (7 km), Djevičanska (2,6 km) és Porat (7,4 km). A strandok kavicsosak vagy homokos-kavicsosak, a víz pedig mindenütt fokozatosan mélyül.

Városnézés és egyéb látnivalók miatt elsősorban a régió névadó városát, Makarskát (13,4 km) érdemes meglátogatni. Itt a Vepric-kegyhelyet, a Szent Márk-székesegyházat vagy a Malakológiai Múzeumot és egyedülálló herbáriumát nem szabad kihagyni. A közeli Baška Vodaban (23,4 km) a neoromán stílusú Szent Miklós-templom, míg Tučepiben (8,8 km) több régészeti lelőhely - Sutvid, Okrumbica és Javorak - örvendezteti meg a turistákat.

A természet szerelmesei és a lelkes túrázók ezután kirándulást tehetnek a Biokovo Nemzeti Parkba (10,6 km), amely Horvátország egyik legszebb természeti kincse. Ráadásul szórakoztató és adrenalin dús élményekből sincs itt hiány. Próbálja ki a ziplininget Tučepiben, üljön quadra a Biokovo-hegységben, nézze meg a tengeri élővilágot egy tengeralattjáróból Podgorában (4,8 km), vagy vegyen részt egy professzionális búvártanfolyamon.

Strandok és tengerpart

A szálloda közvetlenül az Izbitac tengerparton, szó szerint csupán néhány lépésre a tenger hullámaitól található. A legtöbb helyi strandhoz hasonlóan ez is kavicsos, a víz mélysége pedig fokozatosan mélyül. Ezen kívül zuhanyzók, valamint számos étterem és bár áll még a strandolók rendelkezésére.

A közeli strandok között népszerűnek számít még az éttermekkel, üzletekkel és kávézókkal körülvett, finom kavicsos Tučepi (7,7 km), a nudisták számára fenntartott résszel is rendelkező Dračevac (7 km) , illetve aDjevičanska (2,6 km) vagy a Porat (5,3 km). A strandok kavicsos vagy homokosak, a víz mélység pedig ezeknél is fokozatosan emelkedik.

Hol fogok aludni?

Szállását egy szép kilátással rendelkező, gyönyörű szobában foglalhatja el. Minden szoba zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt saját fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel és WiFi hozzáféréssel rendelkezik.

  • A Standard szoba 22 m²-es, és a főépületben található. Felszereltségéhez franciaágy, íróasztal, szekrény és kis kanapéágy tartozik.

  • A Depandance szoba (22 m²) a szomszédos épületben található, és franciaággyal valamint egy egyszemélyes ággyal, íróasztallal illetve szekrénnyel szerelték fel. Ezen kívül saját erkéllyel és egy kis konyhasarokkal is rendelkezik. Ezek a szobák pótággyal is igénybe vehetők.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Restaurant Plaza hangulatos belső terével és tágas, gyönyörű kilátással rendelkező szabadtéri teraszával varázsolja el vendégeit. Próbálja ki Ön is a hagyományos dalmát és mediterrán specialitásokat, a frissen fogott halakat és a tenger gyümölcseit, valamint az olasz konyhához hasonló ízeket, a grillezett ételeket és a finom házi desszerteket. Ne felejtse el megkóstolni a régió finom borait sem. Esténként egyes időpontokban élőzene mellett élvezheti az étkezést.

Beach Hotel Plaza

Beach Hotel Plaza

Drasnice 99 , Drasnice
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Circulus d.o.o Cégjegyzékszám: 060176091


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
18 €/éj ellenében bevihető - a strandra kutyák nem vihetők be.
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tengertől
5 m
Busz megálló
0,7 km

Utazási tippek

Makarska

Makarska Utazási tipp

A híres horvát üdülőhely, Makarska, az Adriai-tenger partján fekszik és a Dalmácia régióhoz tartozik. A város a Makarska Riviéra központja és megközelítőleg 14 000 lakossal rendelkezik. Nagy közkedveltségnek örvend, nem csak a nyári hónapokban. A város jellemzője a hosszú, kellemes hangulatú sétány, amely mentén rengeteg bolttal és kávézóval találkozhatunk. A számtalan szállodán és privát apartmanon kívül a város jelképe a történelmi főtér, amelyet a 18. századból fennmaradt ferencesek kolostora dominál. A várost a káprázatos természet öleli körül minden oldalról, mint például a Biosovo természeti park, vagy a kikötő, ahonnan Brač szigete egy rövid hajóúttal könnyen elérhető.

További információ
Baška Voda
Baška Voda
Tučepi
Tučepi
Biokovo-hegység
Biokovo-hegység