Szeretne karácsonykor egy csendes helyen, Krakkó nyüzsgő látnivalóitól csak egy karnyújtásnyira megszállni? Szálljon meg a Tomaszowice kastélyhotelben, amely Krakkótól mindössze 4 km-re található. A gyönyörű kert mellett kényelmes szobákkal és kiváló konyhával és félpanziós ellátással várják Önt. Az ünnepi programok során élvezheti a forralt bort, a karácsonyi hangulatot és énekeket, valamint a legkisebbek találkozhatnak a Mikulással míg Ön a kandalló mellett pihen.

A szálláshelyről

A Tomaszowice kastélyhotel a festői lengyel Tomaszowice faluban található, mindössze 4 km-re Krakkótól. Élvezze a felhőtlen pihenést egy csodásan felújított kastély kivételes környezetében, egy gyönyörű történelmi város és számos UNESCO helyszín közelében.

A szálloda több épületből áll, amelyek a 19. században egy nemesi birtok részét képezték. Ma a felújított kastélyhotelben megtapasztalhatja a főúri pompát egyedi történelmi atmoszférával, modern szobákkal és színvonalas ellátással. A kastélyhotel épületei a óriási kastélyparkban találhatóak, ahol kellemes sétákat tehet partnerével, vagy gyermekeivel. A kastélyhotel hatalmas előnye, hogy Krakkó közvetlen közelében található, így a városközpont körülbelül 20 perc alatt elérhető autóval.

A lengyel történelmi város Krakkó meghatározó épülete a Visztula folyó feletti dombon álló Királyi palota, a Wawel (12 km). A krakkói látogatása során érdemes megnéznie a zsidó negyedet (18 km) vagy a Rynek Główny főteret, ahol Európa egyik legszebb karácsonyi vásárának forgatagát élvezheti. A városközpont számos történelmi és építészeti gyöngyszeme miatt az UNESCO világörökségi listáján szerepel. Ha vizes élményre vágyik, látogasson el a Krakkói Aquaparkba (15 km), gyerekekkel pedig a Krakkói Állatkert (14 km) meglátogatását ajánljuk.

A Tomaszowice kastélyhotel ideális kiindulópont lehet két másik UNESCO-helyszín meglátogatásáshoz. Feltétlenül menjen el a Wieliczka és Bochnia királyi sóbányáihoz (37 km), a történelem szerelmesei pedig az Oswietim koncentrációs tábort (66 km) is megtekinthetik.

Hol fogok aludni?

A szállodai szobák modern, stílusos berendezéseival teljesen leveszik majd a lábáról. Különösen a gyönyörű, tágas zuhanyzóval ellátott fürdőszoba. Természetesen WiFi kapcsolat is elérhető minden szobában.

A kétágyas szoba (18 m²) elsősorban 2 fő számára készült, de egy pótágy is elhelyezhető benne. A szoba felszereltségéhez egy 2 egyszemélyes ágy (200x90 cm), egy síkképernyős TV, íróasztal székkel, minibár, valamint kávé- és teakészlet tartozik. A fürdőszobában kozmetikumok és hajszárító is található.

A franciaágyas szoba pontosan ugyanolyan, mint a kétágyas szoba, azzal a különbséggel, hogy a 2 egyszemélyes ágy helyett egy franciaágy (200x180 cm) található benne. Felszereltségében egy síkképernyős TV, íróasztal, kávé- és teakészlet, minibár, piperecikkek és hajszárító tartozik hozzá. Ebben a szobában egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A Stúdió szoba akár 4 fő részére is alkalmas lehet, amely egy nappaliból és egy hálószobából áll. A nappaliban kanapéágy, fotelek, TV, íróasztal, minibár, valamint kávé- és teáskészlet található. A hálószobában egy kényelmes kétágyas ágy található, a fürdőszobában pedig hajszárító és piperecikkek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A stílusos Nowy Spichlerz étterem egy egykori magtárban kapott helyet, ahol igazán csodálatos gasztronómiai élmények várják majd. A hagyományos lengyel ételeket, egy tapasztalt séf irányításával készíti el a konyha, a helyi gazdáktól származó friss alapanyagokból.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekeknek is garantált a szórakozás, hiszen a szálloda parkjában található egy szabadtéri játszótér hintákkal és sok más attrakcióval, amelyek fából készültek. Van egy beltéri játékterem és egy társalgó is, ahol asztaliteniszt és csocsót is játszhatnak. Évszaktól függően animációs programok is szórakoztatják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kastélyhotel területén minigolfozhat, a pihenő zónában a napozóágyakon és függőágyakon relaxálhat, valamint megtekinthet egy mentőjárművekből álló kiállítást is.

Dwór w Tomaszowicach

Dwór w Tomaszowicach

Krakowska 68 , Tomaszowice
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Ziyad Raoof Cégjegyzékszám: 003921634


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
40 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
13,8 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
15 km